ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ

Τον Ιανουάριο, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αποκάλυψαν ενα υποστηριζόμενο από τις ΗΠΑ σχέδιο για να ξεκινήσει μια χημική επίθεση όπλων στη Συρία και φυσικά, αυτό θα φταίει για το καθεστώς του Ασάντ.
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ και τα Ηνωμένα Έθνη βρίσκονται στα πρόθυρα της εισβολής της Συρίας υπό το πρόσχημα της ανθρωπιστικής επέμβασης.
Ενώ ο Άσαντ είναι σίγουρα ένας τύραννος, μια εισβολή των ΗΠΑ στη χώρα είναι το χειρότερο σενάριο για τους ανθρώπους που ζουν εκεί.
Πολλές λεπτομέρειες επίθεσης χημικών όπλων της περασμένης εβδομάδας παραμένουν ένα μυστήριο, αλλά υπάρχουν ύποπτες ενδείξεις που δείχνουν προς μια ψεύτικη επίθεση.
Οι ειδήσεις ANI και του Yahoo ανέφεραν αυτό: «Η κυβέρνηση Ομπάμα έδωσε το πράσινο φώς σε ένα χημικό σχέδιο επίθεσης όπλων στη Συρία που θα μπορούσε να κατηγορηθεί για το καθεστώς του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ και με τη σειρά τους, προωθούν την διεθνή στρατιωτική δράση στην κατεστραμμένη χώρα, έχουν δείξει έγγραφα που διέρρευσαν. Μια νέα έκθεση, η οποία περιέχει μια ανταλλαγή email μεταξύ των δύο ανωτέρων υπαλλήλων σε βρετανική βάση ανάδοχος Britam Άμυνας, παρουσίασαν ένα σύστημα «που εγκρίθηκε από την Ουάσιγκτον». Σύμφωνα με το σύστημα αυτό «το Κατάρ θα χρηματοδοτήσει επαναστατικές δυνάμεις στη Συρία για να χρησιμοποιήσει χημικά όπλα,»
Καθώς ο κόσμος έχει γίνει μικρότερος με την παγκόσμια επικοινωνία, έχει γίνει όλο και πιο δύσκολο για τις κυβερνήσεις να δικαιολογήσουν τον πόλεμο. Οι περισσότεροι από τους μέσους ανθρώπους στον πλανήτη δεν θέλουν τον πόλεμο, οπότε, αυτές οι εισβολές πωλούνται στο μαζικό πληθυσμό ως ανθρωπιστικές επεμβάσεις.

πηγη
atheatignosi

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις