ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΜΟΝΑΧΩΝ ΤΟΥ 1849 - ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΟΚΟΛΛΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ 3 ΝΑΟΥ

Το βιβλίο εκδόθηκε απο τον μοναχό Ιγνάτιο και Κοσμά φλαμιάτο το 1849 μ.χ, όπου μαζεύονταν στοιχεία απο το 1800μχ απο τους μοναχους (πρίν καν να αποκαλυφθούν τα υποτιθέμενα πρωτόκολλα της Σιών) και αποδεικνύει, δικαιώνοντας τον Δημοσθένη Λιακόπουλο που επέμενε ότι τα πρωτόκολλα της Σιών δεν γράφτηκαν απο τους εβραίους αλλά ήταν ενα σχέδιο αιώνων του Σαμαέλ.
Στα αποσπάσματα που επέλεξα σε πρώτη φάση να δημοσιεύσω στην Αθέατη γνώση, περιγράφεται το σχέδιο για την ανέγερση του τρίτου ναού του σολωμόντα, την απατηλή υπόσχεση για τη δημιουργία εβραικού κράτους, και πως η νεά τάξη πραγμάτων χρησιμοποιεί ως πιόνια τους πολιτικούς σε ολα τα κράτη.
Φυσικά, ο καθε αυτού εχθρός της ορθοδοξίας δεν είναι οι εβραίοι, η ο διεθνής σιωνισμός, αλλά ούτε και η ("Αγγλία" παρατηρώντας στο κείμενο.) όπως θέλουν να νομίζουν ορισμένοι. Είναι κι αυτοί κάποιες απο τις μαριονέτες που κινεί ο Σαμαέλ δίνοντας τη δική του παράσταση στον ψεύτικο κόσμο που ζούμε.
Διαβάστε λοιπόν τι συνέβαινε την εποχή εκείνη ώστε να αναγκάσει αυτούς τους δύο μοναχούς να εκδόσουν αυτά τα χειρόγραφα θέλοντας να προειδοποιήσουν τον χριστεπώνυμο λαό για τα σατανικά γεγονότα που έβλεπαν να έρχονται, φτάνοντας στο σημείο να τα βιώνουμε έμεις στην εποχή μας.
Ακολουθεί κείμενο απο το απόσπασμα του βιβλίου:
Εις όλα τα επιβουλευόμενα κράτη , έχει κεκρυμμένα όργανα και προπαρασκευασμένα ίνα αναβαίνωσιν ο εις μετά τον άλλον εις την θέσιν του πρωθυπουργού , ενεργούντα αδιαλείπτως τους Σατανικούς και ολέθριους σκοπούς της Αγγλίας, τα οποία επί τούτω σκοπώ κινεί πρός τις άλλοις τους εφημεριδογράφους και σπερμολόγους και υπερεπαίνουσι και περιθρυλλούσιν αυτά ,ως άνδρας τάχα σοφούς , μεγάλους , ηθικούς και ως έχοντας δήθεν όλην την φιλογένειαν και τον πατριωτισμόν.
Ενίοτε δε, τυχούσης ανάγκης , κινεί αυτά και υποκρίνονται τον κατά της Αγγλίας αντίπαλον δια άλλους δόλιους και πονηρούς σκοπούς.
Εκ του εναντίου, όσον μίσος , αποστοφή και στηλίτευσις απαιτείται κατά του νοητού Σατανά , τα αυτά απαιτούνται και εις τους Ορθοδόξους Έλληνας ίνα έχωσι κατά του αισθητού Σατανά ,ός εστίν η πολιτικήν της Αγγλίας ,επειδή ουδέποτε άλλο επιβουλευόμενο και πολεμούμενον έθνος έλαβεν τοιούτον , δολιώτατον , ολέθριον και αδιάλλακτον εχθρόν, ο οποίος εστί κατά παντών των Ορθοδόξων και ειδικότερα κατά των Ελλήνων.
Εκίνησε δε αυτή η πολιτική και έχει ως συναγωνιστάς εις αυτήν την Επιβουλήν και όλους τους απανταχού επισήμους Εβραίους συνεισφέροντας μεγάλας ποσότητας χρημάτων εις το Ταμείον της Αγγλίας επί λόγω ότι μέλλει , ίνα καταργήση τας ειδωλολατρικάς δυσιδαιμονίας του Χριστιανισμού,ως αυτή η επιβουλή λέγει , την εις τον λαόν εξουσίαν και επιρροήν των Παπών, Πατριαρχών,Επισκοπών και λοιπών κληρικών , και δι'απατηλής υποσχέσεως ότι μέλλει ,ίνα ανεγείρη τον Ναόν του Σολομώντος και συστήση Κράτος Εβραικόν εις την Παλαιστίνην.
Πολλάκις δε εις μανδύλια και εις διάφορα σκεύη και πανικά ενεργεί και τυπούται η ανακαίνισις αυτού του Ναού και άλλοτε πάλιν κινεί και διαφημίζεται δια των εφημερίδων η ανάγκη και το καθήκον της συστήσεως του Εβραικού Κράτους.

πηγη
atheatignosi

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις