ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 65 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ UFO ΣΤΟ ROSWELL.




Ο Βετεράνος πρώην πράκτορας της CIA Chase Brandon «έσπασε τη σιωπή» του, σε συνέντευξη για τη δημοφιλή αμερικανική ραδιοφωνική εκπομπή Coast to coast AM, στις 23 Ιουνίου του 2012, και παραδέχτηκε την ύπαρξή του UFO και των νεκρών εξωγήινων που βρέθηκαν στο Roswell το 1947.

Ο πρώην πράκτορας δηλώσε κατηγορηματικά: «Δεν ήταν ένα αερόστατο για μελέτη καιρικών φαινομένων! Ήταν αυτό που οι άνθρωποι είχαν αναφέρει αρχικά - ένα σκάφος που δεν ερχόταν από αυτόν τον πλανήτη!»

«Υπάρχει μια καλά φυλαγμένη περιοχή στο αρχηγείο, όπου είδα ένα κουτί και μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Είχε τυπωμένη τη λέξη ‘’Roswell’ πάνω του και μετά από μια σύντομη έρευνα το έβαλα στη θέση του, σκεπτόμενος ότι όλα όσα είχαν γραφτεί ήταν πραγματικά. Όσο για το περιεχόμενο, το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι περιείχε τα σχετικά έγγραφα και τις αληθινές φωτογραφίες. Για μένα, όμως, αυτά τα στοιχεία ήταν η αδιαμφισβήτητη απόδειξη που επιβεβαίωνε τις μαρτυρίες τόσων ανθρώπων»!

Αξίζει να επισημάνουμε ότι αμέσως μετά το συμβάν που έγινε πριν από 65 χρόνια, οι στρατιωτικές Αρχές εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία ανέφεραν: «Οι φήμες σχετικά με την ύπαρξη ιπτάμενου δίσκου έγιναν πραγματικότητα, καθώς ο αξιωματικός της μονάδας στο Ρόζγουελ έχει στην κατοχή του ένα τέτοιο αντικείμενο»! Πριν περάσει όμως ένα εικοσιτετράωρο, οι Αρχές εξέδωσαν μια νέα ανακοίνωση, όπου τόνιζαν ότι ο δίσκος δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα αερόστατο για μελέτη καιρικών φαινομένων που προσέκρουσε στο έδαφος.

πηγη
ufotruth

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις