8-ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΙ ΑΠΟΚΟΙΜΙΕΤΑΙ 20 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΝΑΡΚΟΛΗΨΙΑ

 
Η οικογένεια του οχτάχρονου αγοριού με ναρκοληψία κατηγορούν το εμβόλιο για τη γρίπη των χοίρων για τη διαταραχή ύπνου.
Ο Ben Foy πέφτει ξαφνικά και κοιμάται μέχρι και 20 φορές την ημέρα και συχνά καταρρέει χωρίς προειδοποίηση.
Η 33-χρονη μητέρα του Lindsey, και ο 60-χρονος παππούς του  Brian Hamilton, λένε ότι έχει γίνει ευέξαπτος και κατηγορούν ότι για την κατάστασή του φταίει το αντιγριπικό εμβόλιο Pandemrix. Το εμβόλιο χορηγήθηκε σε σχεδόν ένα εκατομμύριο παιδιά κάτω των πέντε ετών, το 2009 και το 2010 προτού αποσυρθεί λόγω της σύνδεσης του με τη ναρκοληψία
.Η κ. Foy, μια μητέρα τριών παιδιών, είπε: «Πριν να εμβολιαστεί ο Ben ήταν ένα πολύ υγιές αγοράκι. Μετά από αυτό άρχισε να παρουσιάζει τα συμπτώματα της ναρκοληψίας.
«Άρχισε σταδιακά και σε πρώτη φάση φάνηκε πιο κουρασμένος από το συνηθισμένο. 
«Είχε μόλις ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά οπότε σκεφτήκαμε ότι θα μπορούσε να είναι αυτό που το προκάλεσε. «Λίγο μετά, άρχισε να κοιμάται και ο δάσκαλός του μας είπε ότι τον πήρε ο ύπνος στο γραφείο του και αγωνιζόταν για να τον ξυπνήσει.
«Κουραζόταν να περπατάει με τα πόδια στο σπίτι από το σχολείο και άρχισε να καταρρέει, τότε καταλάβαμε ότι ήταν κάτι σοβαρό».
«Οι γιατροί χρειάστηκε να πραγματοποιήσουν τις δοκιμές τους προτού να μπορέσουν να κάνουν μια επίσημη διάγνωση, αλλά δεν μας ήρθε καθόλου σαν κεραυνός εν αιθρία όταν μας είπε ότι είχε ναρκοληψία. Το γνωρίζαμε ήδη. "
Η οικογένεια του Μπεν επέλεξε τη θεραπεία της κατάστασής του, χωρίς τη χρήση συνταγογραφούμενων φαρμάκων μέχρι το Μάιο του τρέχοντος έτους.
«Πρέπει να τον  παρακολουθούμε από κοντά , όταν κάνει πράγματα όπως το μπάνιο του ή διασχίζει το δρόμο, αλλά έχουμε διαχειριστεί την κατάστασή του ως οικογένεια πολύ καλά και ο Μπεν τα καταφέρνει με το βηματισμό του.

πηγη
atheatignosi

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ
Τα λεγαμε προσφατα....μην τα ξαναλεμε...


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις