Bίντεο-σοκ: Ισλαμιστές αντάρτες "εξαερώνονται" από απ'ευθείας κτύπημα!

Μεγάλο πολιτικό και στρατιωτικό παιχνίδι παίζει η κυβέρνηση της Συρίας: Στο εξωτερικό έχει βάλει την Ρωσία να "καθαρίσει" με το θέμα των χημικών όπλων και στο εσωτερικό έχει ξεκινήσει θυελλώδεις επιθέσεις κατά των ισλαμιστών οι οποίοι εκεί που ήταν έτοιμοι να ... καταλάβουν την εξουσία έχουν βρεθεί να δέχονται μια αντεπίθεση που κυριολεκτικά τους έχει διαλύσει.
 
Αδιάψευστος μάρτυρας το βίντεο που παραθέτουμε το οποίο λήφθηκε στα βόρεια της Δαμασκού και εικονίζει ομάδα ανταρτών και ετοιμάζεται να επιτεθεί και δέχεται μία βόμβα από αεροσκάφος το οποίο κυριολεκτικά τους εξαερώνει!
 
Στο διπλωματικό τομέα δηλώθηκε ότι η Συρία θέλει να υπογράψει τη Σύμβαση για τα χημικά όπλα που προβλέπει την απαγόρευση ανάπτυξης, αποθήκευσης και χρήσης χημικών, δήλωσε απόψε ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας Ουάλιντ Μουάλεμ, σύμφωνα με το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ιντερφάξ. Η Συρία είναι η μία από τις πέντε χώρες που ακόμη δεν έχουν υπογράψει τη Σύμβαση αυτή.
Ο Σύρος υπουργός δήλωσε ότι η χώρα του είναι έτοιμη να παραδώσει το χημικό οπλοστάσιό της στη διεθνή κοινότητα και να σταματήσει την παραγωγή τέτοιου είδους όπλων.
«Είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε πού βρίσκονται τα χημικά όπλα, να σταματήσουμε την παραγωγή χημικών όπλων και να δείξουμε τις εγκαταστάσεις αυτές στους εκπροσώπους της Ρωσίας, άλλων χωρών και του ΟΗΕ», ανέφερε, σημειώνοντας ότι ο στόχος είναι να σταματήσει η χώρα του να κατέχει χημικά όπλα.
 
Πάντως η υπόθεση δεν έχει  κλείσει ακόμα. Έτσι ενώ όλοι περιμέναν την προγραμματισμένη για τις 23:00 (ώρα Ελλάδας) συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ στην οποία επρόκειτο να συζητηθεί το θέμα, όπως έγινε γνωστό από τον προεδρεύων του Συμβουλίου, η συνεδρίασή του αναβλήθηκε μέχρι νεωτέρας μετά από αίτημα της Ρωσίας.
 
Δείτο το βίντεο. Προτείνουμε να το δείτε σε διαμόρφωση μεγάλης οθόνης.
 
πηγη
defencenet
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις