ΕΝτάξει φτάνει! Έχουν αρχίσει και γίνονται κωμωδία οι αποκαλύψεις του "πρώην μέλους της ΧΑ

 
Εντάξει να πιστέψουμε ότι έπαιζαν μπάλα με το κεφάλι του Πακιστανού και ζάρια με τα αρχίδ@α του, αφού δεν είμαστε μπροστά να το δούμε και συνεπώς το "πρώην μέλος της ΧΑ" λέει ότι θέλει χωρίς να χρειάζεται να το αποδείξει και φυσικά η εφημερίδα που φιλοξενεί τις αποκαλύψεις του δεν έχει καμία απόδειξη.
Αλλά να μας λένε και μαλακίες ότι...
χάκερ της ΧΑ του έκλεψαν το λογαριασμό στο Facebook όπου είχε όλες τις αποδείξεις (συνομιλίες στο chat και πλήθος φωτογραφιών από εκδηλώσεις), παραπάει και προσβάλει τη νοημοσύνη μας, αφού και τα μικρά παιδιά ξέρουν ότι ακόμα και να σου σβήσει κάποιος χάκερ το προφίλ σου στο Facebook, μπορείς να το επαναφέρεις και ειδικά οι φωτογραφίες δεν σβήνουν ποτέ... Έλεος λοιπόν με τις κοτσάνες της προπαγάνδας... Δεν χρειάζεται να επινοουμε ένα κάρο μαλακίες για τη ΧΑ, από τη στιγμή που έχουν κάνει μαλακίες στην πραγματική ζωή.
Διαβάστε το αστείο άρθρο:
Οι διαδικτυακές επιθέσεις της Χρυσής Αυγής -Ποιος είναι ο χάκερ που ελέγχει τα προφίλ των μελών στο facebook
Για τη Χρυσή Αυγή εργάζεται και ένας χάκερ, στην ευθύνη του οποίου είναι κυρίως η λειτουργία και ο έλεγχος των προφίλ των μελών στο facebook, αλλά και οι διαδικτυακές επιθέσεις σε όσους αποφάσιζαν να αποχωρήσουν από την οργάνωση.
Οπως αναφέρει και στο ΕΘΝΟΣ το πρώην μέλος της Τοπικής Οργάνωσης στη Χρυσή Αυτή της Νίκαιας, ο χρυσαυγίτης χάκερ έχει ως δουλειά να ρίχνει τα facebook των μελών. Αναφέρει χαρακτηριστικά πως όταν εκείνος έφυγε από τη Χ.Α. Ο χάκερ του έριξε το προφίλ. «Εκλεψε τους κωδικούς και διέγραψε το προφίλ μου. Κι εκεί μέσα είχα πολλές συνομιλίες με τον γραμματέα της οργάνωσης που τον ενημέρωνα για ό,τι συνέβαινε».
Μάλιστα προσθέτει «σε αυτό τοπ προφίλ μιλούσα με πολλούς χρυσαυγίτες, όπως όλοι μας μιλάμε με ψεύτικα προφίλ. Δεν είχε όμως εντολές, αυτά μας τα έλεγαν από κοντά. Στο facebook μας ενημέρωναν για ότι ακούγαμε. Είχα όμως πολλές φώτο από διάφορες εκδηλώσεις όπως φαίνονταν τα πρόσωπα όλων».


πηγη
iefimerida

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις