ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΒΡΕΦΙΚΟ ΓΑΛΑ....


Πριν λίγες μέρες γέννησε η γυναίκα μου κ μας συστήθηκε βρεφικό γάλα HUMANA 1. Ζω κοντά στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα και είμαι Αστυνομικός. Το γάλα από τα φαρμακεία το αγοράζω 12,70 έως 12,90 το κουτί Χ 2 κουτιά την εβδομάδα για την.....
ώρα. Σήμερα πήγα σε Σούπερ μάρκετ της Βουλγαρίας και πήρα το ίδιο γάλα 6,67 λέβα => 3,50 ευρώ.!!!!! Το ίδιο γάλα εισαγόμενο από Γερμανία.!!! Σημειωτέον πώς για λόγους εθνικής συνείδησης  και επειδή πληρώνομαι απο την Ελλάδα δεν αγοράζω πράγματα απο εξωτερικό και προτιμώ τα Ελληνικά ψωνίζω απο το μάρκετ της Ελλάδας πάντα , βάζω βενζίνη στην Ελλάδα!! Κι ας έχανα ως τώρα, αλλά αυτό σήμερα ήταν απίστευτο! Ένας να μπορούσε να μου απαντήσει για την διαφορά της τιμής?
Μακάρι να  μπορούσα να σας στείλω γάλα σε όσους αγοράζουν αλλά μπορούν να ψάξουν στο Ιντερνετ τις τιμές και να παραγγείλουν μόνοι τους!!!

Υ.Γ. Τα συστατικά είναι ακριβώς ίδια με το ελληνικό μόνο η συσκευασία αλλάζει . Και στην Βουλγαρία χρησιμοποιούν την συσκευασία όπως τους έρχεται απο Γερμανία μόνο ένα αυτοκόλλητο στα βουλγαρικά βάζουν πάνω με τα συστατικά.

Σχόλια

  1. Καλημερα.το γαλα οταν το αγορασατε απο βουλγαρια έπρεπε να το παραγγειλετε πρωτα η το βρηκατε απευθειας διαθεσιμο..?
    Σας ρωταω γιατι εμεις αγοραζουμε απο ελλαδα το humana HA 1 του οποίου η αγορα εδω στοιχιζει 17,73€ και θελουμε να δουμε αν υπαρχει εκει πιο φθηνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις