Το Ελληνικό χρεός από 300 δις ευρώ που ήταν πέρσυ, ξεπέρασε τα 316 δις μέχρι στιγμής!!!


eurostat+(1)
Σημερινά στοιχεία της Eurostat. Το Ελληνικό χρεός ανεβαίνει και το επιβεβαιώνει και η Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία. Από 300 δις ευρώ που έφτασε πέρσυ, ξεπέρασε τα 316 δις μέχρι στιγμής. Το δεύτερο τρίμηνο του 2013 χρωστάμε 16 δις περισσότερα από πέρσυ.
Μετά απο συγχωνεύσεις σχολείων και νοσοκομείων, μετά απο μειώσεις μισθών και συντάξεων, μετά απο απολύσεις στο δημόσιο, μετά από κλείσιμο δημόσιων και ιδιωτικών επιχειρήσεων, μετά από ειδικούς φόρους και χαράτσια, το Ελληνικό χρέος πρός τρίτους (διεθνείς τοκογλύφους) ανεβαίνει σταθερά διαλύοντας τον κοινωνικό ιστό της χώρας.
Θα αναρωτηθείτε πώς γίνεται ενώ πληρώνουμε ως πολίτες τόσους φόρους και ενω υποχρεωνόμαστε σε τέτοια λιτότητα το χρέος να ανεβαίνει ?
Η απάντηση είναι τόσο απλή. Το Ευρώ αποτελεί το πρόβλημα. Η μεγαλύτερη και εξυπνότερη οικονομική κομπίνα δεκαετιών. Δεν χρειάζεται να είσαι οικονομολόγος για να καταλάβεις οτι όλο αυτό δεν βγάζει κάπου. Εδώ και τρία χρόνια ακούμε συνεχώς για ανάπτυξη που θα έρθει από κάποιον. Θέλετε να μάθετε ποιός είναι αυτός ο κάποιος ? Είναι αυτός που θα άγορασει τα πάντα, δημόσιο και ιδιωτικό τομέα από μια προδοτική κυβέρνηση δωσιλόγων και θα μπορεί να εξαθλιώνει όπως θέλει και όσο θέλει τον Έλληνα πολίτη.
Στο παιγνίδι που μάς υποχρέωσαν να παίξουμε θα είμαστε πάντα οι χαμένοι. Η αλλαγή θα επέλθει μόνο όταν ο Έλληνας καταλάβει πώς πρέπει να πολεμήσει το διεθνές Σιωνιστικό λόμπυ όχι για τον εαυτό του, ούτε για τους συνέλληνες του, αλλά για τα αγέννητα παιδιά του, που εάν καταφέρουν και γεννηθούν θα είναι καταδικασμένα στην δουλεία, την αμάθεια, την εξαθλίωση.
Αναρωτηθείτε λοιπόν τι μέλλον θέλετε για την Ελλάδα και για τους επόμενους Έλληνες ? Δουλεία ή Ελευθερία ? Στο χέρι μας είναι, όχι στο χέρι τους.
 
πηγη
eurostat

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις