ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΩΖΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ: «ΕΤΡΩΓΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΑ ΑΘΩΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ AIDS ΣΕ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ»




Μια νεαρή μητέρα που ισχυρίζεται ότι αναγκάστηκε να εκτελέσει σατανικές τελετές στον ύπνο της, λέει ότι η προσευχή της την έσωσε. 
Η γυναίκα είπε ότι αυτά τα περιστατικά συνέβησαν για επτά μήνες. 

Ισχυρίζεται ότι έπινε αίμα, έτρωγε ανθρώπους, σκότωνε αθώους ανθρώπους που είχαν μολυνθεί με κάποια απο τις ασθένειες όπως το Aids. 

κότωσα δύο ανθρώπους», είπε κλαίγοντας η 20-χρονη από το Τσουάνε. «Ήταν όλα δουλειά του Σατανά!"  Ολο αυτό άρχισε το Φεβρουάριο, όταν «ακολούθησε το πνεύμα της» μια φωνή να της τηλεφωνεί σε μια αίθουσα με Muthi και γεμάτη με τύμπανα στα μέρη του σώματος της. 

Ένας παραδοσιακός θεραπευτής της είπε να σκοτώσει τη μητέρα της, η οποία χρωστούσε χρήματα πριν γίνει Χριστιανή. Όταν εκείνη αρνήθηκε, της είπε να σκοτώσει το παιδί της ή να συνεργαστεί μαζί τους - αλλιώς θα σκότωνε και τη μητέρα και το παιδί της.

Η γυναίκα είπε: "Θα ρίχνουμε Muthi μέσα από τις πόρτες των ανθρώπων τη νύχτα, θα εισέλθει μέσα από τους τοίχους, θα ρίχνουν αόρατο Muthi μέσα στα τρόφιμα που θα δίνει στους ανθρώπους το AIDS, διαβήτη, ή υψηλή αρτηριακή πίεση, θα παλεύουν με τις οικογένειές τους ή θα τους κάνει να εξαφανιστούν." 

"Οι σατανιστές πέταξαν σε σκουπόξυλα! "Μπήκαν στα νοσοκομεία ως μύγες και μυρμήγκια να λάβουν τα πνεύματα των ασθενών».  "Πήραν νεκρούς από φέρετρα και τους έβαλαν να κάνουν κακό."  Τον Απρίλιο, η γυναίκα άρχισε να πιστεύει οτι αυτά τα πράγματα ήταν πραγματικά, αλλά δεν μίλησε σε κανέναν. 

Όμως την 1η Οκτωβρίου, ένας πονοκέφαλος την τρέλανε απο πόνο. «Άκουσα φωνές να λένε,« σκότωσε τη μάνα σου, σκότωσε το παιδί σου.»  

Εκοψε τα μαλλιά της αλλά δεν σταματούσε ο πόνος. Αλλά όταν ο πατέρας του μωρού της προσευχήθηκε γι 'αυτήνοι φωνές σταμάτησαν. 

Αυτή και η μητέρα της πήγαν να δούν μια χριστιανή, την 36-χρονη Γκρέις Masango, και λέει οτι οι προσευχές την έκαναν καλύτερα. 

Ανθρωποι μέσα σε φλόγες τους ακολουθούσαν μαζί στην εκκλησία κατά τη διαδρομή σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες προτού να εισέλθουν.

Η Grace είπε: «Ονειρεύτηκα το σημείο όπου συνέβησαν τα κακά πράγματα.

Και την επόμενη μέρα η νεαρή γυναίκα έφθασε. Πρέπει να προσευχήθηκε σκληρά.»
 
πηγη
atheatignosi

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις