Σοκ: Πατέρας βρικόλακας κατασπάραξε την κόρη του

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
'Ενα ανατριχιαστικό έγκλημα βρισκόταν στα διεθνή πρωτοσέλιδα αυτή την εβδομάδα, μετά την αποκάλυψη μιας τοπικής εφημερίδας της Παπούα Νέα Γουινέα ότι ένας πατέρας δάγκωσε την κόρη του μέχρι θανάτου και ρούφηξε όλο της το αίμα! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Post Courier, το οποίο παρουσίασε και η Huffington Post, ο πατέρας-βρικόλακας, Έρικ Ρεξ, συνελήφθη από την αστυνομία του Λάε, στην Παπούα Νέα Γουινέα, μετά από κατηγορίες ότι δάγκωσε στον λαιμό τη 3χρονη κόρη του, έφαγε τη σάρκα του παιδιού και ήπιε όλο του το αίμα, αφήνοντας το νεκρό. Μάλιστα, η εφημερίδα σημειώνει ότι τρία αγοράκια της περιοχής παρακολουθήσαν το φρικιαστικό έγκλημα σκαρφαλωμένα σε ένα κοντινό δέντρο .
Σύμφωνα με τον αξιωματούχο της τοπικής κυβέρνησης, Τζον Κέννυ, ο πατέρας-βαμπιρ χαμογέλασε στα παιδιά και συνέχισε να κατασπαράζει την 3χρονη κόρη του σε κατάσταση έκστασης , σαν μα μην συμβαίνει τίποτα.
Παρόμοια περιστατικά κανιβαλισμού έχουν αναφερθεί σε όλη τη σχετικά ανεξερεύνητη χώρα της Παπούα Νέα Γουινέα, στην οποία ζουν περίπου 6.430.000 άνθρωποι, σύμφωνα με τη CIA.
Τον περασμένο Ιούλιο, η αστυνομία συνέλαβε 29 άτομα που κατηγορούνται ότι είναι μέρος μιας λατρευτικής αίρεσης , για την δολοφονία και κανιβαλισμό επτά τοπικών μάγων, σύμφωνα με το Associated Press.
 
πηγη
news

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις