Εξαγριώθηκαν οι κάτοικοι του Κολωνακίου για τον γέροντα

kolonaki6
Εξαγριωμένοι είναι οι κάτοικοι του Κολωνακίου, με την εξαφάνιση των αντικειμένων του γέροντα άστεγου, τα οποία χρησιμοποιούσε για να έχει την άισθηση μιας κάποιας "κανονικής" ζωής.

Αποφασισμένοι να βρουν με κάθε τρόπο τα αντικείμενα που είχε ο άστεγος της οδού Μαρασλή στο παγκάκι του -και τα οποία εξαφανίστηκαν όταν τον απομάκρυναν από το δρόμο- είναι πολίτες και κάτοικοι της περιοχής που παρακολουθούν άναυδοι την ταλαιπωρία του γέροντα.

Μετά την δημοσιοποίηση του θέματος κάτοικοι έχουν οργιστεί. Μια εξ'αυτών έχει αφιερώσει ατελείωτες ώρες σε τηλεφωνήματα στις δημοτικές αρχές προσπαθώντας να δει πού κατέληξαν τα υπάρχοντα του άστεγου που μάζεψε φορτηγάκι της Δημοτικής Αρχής. Καθώς την παρέπεμπαν από τον ένα «ιθύνοντα» στον άλλο, προειδοποίησε ότι θα ασκήσει μήνυση στο Δήμο για την αφαίρεση και εξαφάνιση των αντικειμένων.

Λίγο μετά τις 11 το πρωί της Πέμπτης, επικοινώνησε κάποιος μαζί της εκ μέρους του Δήμου, δήλωσε άγνοια για το θέμα αλλά δεσμεύτηκε ότι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να βρεθούν τα μπιμπελό και τα χρηστικά αντικείμενα του άστεγου γέροντα στην οδό Μαρασλή.

Εμείς να πούμε ότι ο δήμος δεν είναι ακέφαλος, αφού διοικέιται απο τον γνωστό φίλο των λαθρομεταναστών δήμαρχο Γ.Καμίνη, ο οποίος όταν πρόκειται για Έλληνε ςφτωχούς δέιχνει το "αριστερό" και "ανθρωπιστικό" του πρόσωπο. Εάν ήταν κα΄ποιος από το Μπαγκλαντές, θα είχαμε άλλη αντιμετώπιση, "αντιρατσιστική". Να χαίρεστε τον Δήμο σας, εις "ανώτερα"!

πηγη
defencenet

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις