αυτά που ΜΜΕ δεν σας είπαν ο αυτισμός προκαλείται από εμβολιασμούς με δικαστικές αποφάσεις

Δύο σημαντικές εξελίξεις που φυσικά δεν ακούστηκε πουθενά, η ήττα της κυβέρνησης των ΗΠΑ, στο επόμενο "εμβόλιο"το δικαστήριο με εμφάνιση νέων επιστημονικών στοιχείων που επιβεβαίωσε ο γιατρός, επιστήμονας και διευθυντής του καναλιού Media Κανάλι [AMC] Andrew Veykfield, καθώς και οι γονείς των
παιδιών με αυτισμό είχαν απόλυτο δίκιο,
Σύμφωνα με δημοσιευμένη απόφαση του δικαστηρίου, εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια θα καταβληθούν στο Ryan Modzhabi, ο οποίος σύμφωνα με τους γονείς του, έκανε εμβολιασμό με MMR εμβόλιο (παρωτίτιδας, ιλαράς, ερυθράς) που προκάλεσε "σοβαρές βλάβες στον εγκέφαλο." ο Ryan διαγνώστηκε με «διαταραχή του φάσματος του αυτισμού» (Autism Spectrum Disorder, ASD).
η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει υποστεί σοβαρό πλήγμα , όταν το δικαστήριο διέταξε να καταβάλει ποσο στο νεαρό Emily Moller από το Χιούστον για να αντισταθμίσει τη σχετική εγκεφαλική βλάβη MMR από εμβόλιο που τον οδήγησε τον αυτισμό.
δύο παρόμοιες λύσεις ήταν και για ιταλικά και αμερικανικά δικαστήρια για τα παιδιά (Hannah, Bailey Banks, Misty Hyatt, Kienan Freeman, Valentino Bocca και Julie Grimes), στην οποία η κυβέρνηση έχασε. Τα δικαστήρια έχουν αποφανθεί ότι το εμβόλιο πράγματι προκάλεσε εγκεφαλικές βλάβες στα παιδιά που αναφέρονται. Αυτό που οδήγησε σε αυτισμό. Το εμβόλιο MMR ήταν ο σύνδεσμος σε όλες τις περιπτώσεις.
Εν τω μεταξύ, μια ομάδα επιστημόνων και γιατρών από τη Βενεζουέλα και το Wake Forest University στη Νέα Υόρκη, δημοσίευσε τα δεδομένα επιβεβαιώνουν την παρουσία της χρόνιας φλεγμονώδους νόσου του εντέρου σε παιδιά με αυτισμό. Χρησιμοποιώντας εξελιγμένες τεχνικές εργαστηρίου, Δρ Steve Walker και οι συνεργάτες του επιβεβαίωσαν τα ευρήματα με την επίδειξη της μοριακές αλλαγές στους ιστούς του εντέρου.
Περισσότερα από 10 χρόνια πριν, ο Δρ Veykfield ανακάλυψε και δημοσίευσε τα δεδομένα σχετικά με χρόνια φλεγμονώδη νόσο του εντέρου σε παιδιά με αυτισμό. Με βάση τα ιατρικά αρχεία των άρρωστων παιδιών, που συνδέονται με αυτή την παθολογία, καθώς και τον αυτισμό, με τον εμβολιασμό κατά της ιλαράς παρωτίτιδας και ερυθράς. Έκτοτε, έχει επανειλημμένα δεχτεί επιθέσεις από τα άκαμπτα μέσα μαζικής ενημέρωσης, την κυβέρνηση, τους γιατρούς και από την φαρμακευτική βιομηχανία.
Ως αποτέλεσμα των ψευδών και άκρως δυσφημιστικές καταγγελίες της επιστημονικής απάτη που προέρχονται από το βρετανικό δημοσιογράφο Brian Deere και British Medical Journal, ο Δρ Veykfield εξακολουθεί να βρίσκεται σε νομικές διαδικασίες εναντίον τους
Ενώ οι νέες μελέτες από όλο τον κόσμο επιβεβαιώνουν τα ευρήματα του Veykfielda χρόνια νόσο του εντέρου σε αυτιστικά παιδιά, καθώς και η οπτική γωνία είναι λάθος για την έρευνα σχετικά με την ασφάλεια του εμβολίου, MMR, η καριέρα του καταστράφηκε από ψευδείς κατηγορίες. Παρά το γεγονός αυτό, συνεχίζει να εργάζεται σκληρά για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της καταστροφής του αυτισμού.
Η συχνότητα του αυτισμού στις αναπτυγμένες χώρες έχει αυξηθεί περίπου 1 στα 25 παιδιά υποφέρουν από αυτή την ασθένεια. Εν τω μεταξύ, στην κυβέρνηση φοβούνται να μην χάσουν την εμπιστοσύνη του πληθυσμού, και συνεχίζουν να αρνούνται ότι τα εμβόλια έχουν σύνδεση με αυτισμό, και αυτό παρά τις επανειλημμένες δικαστικές αποφάσεις.
Ένα άλλο παράδειγμα της καθιερωμένης σύνδεσης του MMR εμβόλιο με αυτισμό μια δικαστική απόφαση στην ιταλική πόλη του Ρίμινι , χορηγήθηκε στις 15 Μαρτίου 2012. Το Δικαστήριο επιβεβαίωσε ότι το εμβόλιο MMR (ιλαράς, παρωτίτιδας, ερυθράς) προκαλεί αυτισμό στα παιδιά, που υποχρεώνει το Υπουργείο Υγείας να καταβάλει αποζημίωση για την οικογένεια του παιδιού αυτού για 15 χρόνια, και τα δικαστικά έξοδα. Το κείμενο της απόφασης μπορεί να το δει ο καθένας εδώ για τους έξυπνους που λένε τα δικά τους στα ιταλικά, τρεχάτε να κάνετε εμβόλια πάσης φύσεως θα σωθείτε! οπως λέω σε άλλο ποστ .

πηγη
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις