ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΣΟΚ "Ο πατέρας μου πέθανε επειδή μας έκοψαν το ρεύμα"

DEH-2
Σοκ προκάλεσε σε όσους παρευρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στη συνέλευση της Λαϊκής Επιτροπής Ξάνθης η καταγγελία μιας γυναίκας ότι ο πατέρας της, ο οποίος «ζούσε με οξυγόνο», πέθανε όταν τους έκοψαν το ρεύμα. «Μας ήρθε 3.000 ευρώ το ρεύμα και επειδή δεν το πληρώσαμε μας το έκοψαν» είπε η γυναίκα προκαλώντας «παγώνοντας» το ακροατήριο.

Για το λόγο αυτό ανάμεσα στις άλλες δράσεις που αποφάσισε η επιτροπή, αποφασίστηκε και η πραγματοποίηση μιας ακόμη παράστασης διαμαρτυρίας στο τοπικό υποκατάστημα της ΔΕΗ στην Ξάνθη την ερχόμενη εβδομάδα.

Όπως, μάλιστα, έγινε γνωστό μέχρι στιγμής η Λαϊκή Επιτροπή έχει προχωρήσει σε περισσότερες των 1.000 παρεμβάσεων στη ΔΕΗ, ώστε να επιτευχθούν είτε επανασυνδέσεις είτε ευνοϊκότερες ρυθμίσεις για την αποπληρωμή οφειλών οικονομικά ασθενών καταναλωτών.

Από την πλευρά του το μέλος της Γραμματείας του Γενικό  ΠΑΜΕ Ξάνθης, Κώστας Βογιατζής, τόνισε πως «τα προβλήματα περισσεύουν. Δυστυχώς φτάσαμε στο σημείο ακόμη και ζωές να χάνονται εξαιτίας αυτών των προβλημάτων. Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο και πρέπει να βγει και να το πει».

πηγη
thrakitoday

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις