Μια μυστηριώδης ιστορία, έπιναν νερό που μέσα ήταν νεκρή η Eliza Lam (βίντεο)


μυστηριώδης ιστορία
21 άχρονη καναδικής καταγωγής Eliza Lam εξαφανίστηκε από το Cecil Hotel στο Λος Άντζελες στις 31 Ιανουαρίου του περασμένου έτους. Οι γονείς της ανέφεραν την απουσία της , και σύντομα βρήκαν το σώμα του κοριτσιού - γυμνό στο
ξενοδοχείο σε δεξαμενές νερού (που ήταν μια πηγή νερού για τους επισκέπτες). το σώμα ήταν μέσα στο νερό για περίπου δύο εβδομάδες.
Τα τελευταία λεπτά της ζωής καταγράφηκαν από κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται στο ασανσέρ. την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.
σίγουρα θα συμφωνήσετε ότι συμπεριφέρεται πολύ περίεργα. Δεδομένου ότι καμία απολύτως ίχνος ναρκωτικών ή αλκοόλ στο αίμα της δεν βρέθηκε.
Φαίνεται ότι κρύβεται από κάποιον ή κάτι. Είναι έκπληξη το γεγονός ότι οι πόρτες του ανελκυστήρα όλη την ώρα παραμένουν ανοικτές - σχεδόν τέσσερα λεπτά. ενώ προσπαθεί να κρυφτεί από τα μάτια κάποιου, οπως φαίνεται, στη συνέχεια, σαν να μιλάει με κάποιον, θα κάνει κάποιες περίεργες κινήσεις με τα χέρια της. Τέλος, οι πόρτες του ασανσέρ ανοιγοκλείνουν ακόμα και αυτό είναι παράξενο πράγμα.
οι επισκέπτες του ξενοδοχείου κατήγγειλαν για μικρή πίεση στις βρύσες. Έτσι έμαθαν ότι για δύο εβδομάδες το πόσιμο νερό ήταν μολυσμένο από την αποσύνθεση του σώματος της Eliza.
Πώς θα μπορούσε να φτάσει εκεί;
οι δεξαμενές του νερού είναι στην κορυφή του κτιρίου, και όλη την ώρα ήταν κλειδωμένες,για να φτάσει εκεί η Lam έπρεπε να περάσει δύο κλειδωμένες πόρτες,που προστατεύονται από συναγερμό.
ο Συναγερμός ποτέ δεν κτύπησε . Τι συνέβη πραγματικά; η πιο δημοφιλή ιδέες των ανθρώπων; είναι, ότι την πήραν φαντάσματα, εξωγήινοι και άλλα τέτοια, Όσο για την αστυνομία, Δεν μπορεί να δώσει μια λογική εξήγηση,.
πηγη
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις