Ο 7ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ

 

 

 

 

 

 «Μάχη» για να βρεθούν τα χρήματα ώστε το λατρεμένο εγγονάκι της να συνεχίσει τη θεραπεία του στη Μόσχα δίνει μια γιαγιά από την Κέρκυρα, η οποία κάνει έκκληση στο υπουργείο Υγείας και σε όποιον άλλον μπορεί να βοηθήσει τον μικρό Μάριο.

Οταν γεννήθηκε το -επτάχρονο σήμερα- αγόρι εμφάνισε υψηλό πυρετό, με αποτέλεσμα να πάθει εγκεφαλική παράλυση.

Ο Μάριος είναι πλέον τετραπληγικός, ενώ το μυαλό του παρέμεινε σε βρεφική ηλικία. Τώρα η γιαγιά και η οικογένειά του παλεύουν να γίνει πραγματικότητα ένα όνειρο που παλαιότερα φαινόταν απατηλό.

«Δεν τον εγκαταλείψαμε στιγμή! Αναζητούσαμε πάντα μια θεραπεία που θα βελτιώσει τη δραματική του κατάσταση» αναφέρει στην «Espresso» η γιαγιά Ευτυχία Ρώσση.

«Η λύση στο πρόβλημα βρέθηκε στη Ρωσία, όπου ειδικοί γιατροί εφαρμόζουν θεραπεία με βλαστοκύτταρα».
Αφού εξέτασαν το αγγελούδι, οι Ρώσοι γιατροί εξήγησαν πως αν η συγκεκριμένη θεραπεία εφαρμοστεί τουλάχιστον είκοσι φορές, η κατάστασή του θα βελτιωθεί σε ποσοστό μεγαλύτερο του 90%!

«Δεν μπορούσαμε να τον εγκαταλείψουμε κι έτσι τον πηγαίνουμε στη Ρωσία κάθε τόσο. Το ταξίδι στοιχίζει 5.000 ευρώ, ενώ καθεμία από τις τέσσερις ημέρες που παραμένει στο νοσοκομείο κοστίζει 1.000 ευρώ»!

Ο Μάριος έχει ταξιδέψει στη Ρωσία δέκα φορές με τα χρήματα που συγκέντρωσε η οικογένεια, αλλά υπολείπονται άλλες τόσες. «Δεν υπάρχουν άλλα χρήματα, πιστέψτε με!

Κάναμε τα πάντα. Η κατάστασή του είναι πραγματικά βελτιωμένη και μπορούμε να πιστέψουμε στα καλύτερα. Εκεί που ο Μάριος ήταν φυτό, σήμερα έχει βελτιωθεί κινητικά, ενώ μας καταλαβαίνει, χωρίς όμως να μπορεί να μιλήσει. Πρέπει να ταξιδέψει πάλι στις 25 Νοεμβρίου κι ακόμα τα χρήματα δεν υπάρχουν.

Εχω χτυπήσει την πόρτα του υπουργείου Υγείας, αλλά απάντηση δεν έχουμε πάρει ακόμη» καταλήγει η κυρία Ρώσση.
Με πληροφορίες από Espressonews

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις