Ο διαβόητος δολοφόνος Τσαρλς Μάνσον είναι σήμερα 79 ετών και παντρεύεται 25χρονη [εικόνες]


Αποδεικνύοντας ότι δεν έχει χάσει την ικανότητά του να εκνευρίζει ή να προκαλεί αηδία ο Τσαρλς Μάνσον, ο διαβόητος serial killer, ξεσπα το μένος του σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξή στο περιοδικό Rolling Stones στην οποία αποκαλύπτει την ιστορία του ως αμφιφιλόφιλος αλλά και τα σχέδια γάμου με μια 25χρονη «οπαδό» του.
Εξηγεί επιπλέον πως ηγείται μιας ομάδας με τους πιο επικίνδυνους Αμερικανούς δολοφόνους και βιαστές ενώ ισχυρίζεται, φυσικά, ότι είναι αθώος.
Ο 79χρονος σήμερα Μάνσον, που είναι έγκλειστος σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Καλιφόρνια, (Corcoran State Prison) μαζί με άλλους 15 τρόφιμους της «υψηλής» κοινωνίας, εξακολουθεί και σκορπά σοκ και δέος με τις «δολοφονικές» ατάκες του:

«Το σεξ για μένα είναι σα να πηγαίνεις στην τουαλέτα. Δεν έχει σημασία ή όχι αν είναι κορίτσι ή όχι. Δεν παίζω αυτό το σκατοπαίχνιδο κορίτσι – αγόρι» τονίζει. Αφηγείται μάλιστα και ένα περιστατικό όταν ήταν 17 ετών, στο οποίο όπως αναφέρει, ζήτησε από έναν άνδρα να κάνουν σεξ, και όταν αυτός αρνήθηκε, πήρε ένα ξυράφι από το πάτωμα του ντους και είπε: «Αν μας πιάσουν, θα τους πω ότι σε ανάγκασα να το κάνεις. "Έτσι, με άφησε να το κάνω. Αλλά δεν ξέρω. Ίσως νόμιζε ότι επρόκειτο να τον μαχαιρώσω», αποκαλύπτει.
Το «κερασάκι» φυσικά της συνέντευξης είναι η αποκάλυψη ότι πρόσφατα αρραβωνιάστηκε την μόλις 25 ετών Star-όνομα που της έδωσε εκείνος. Πρόκειται για μια φανατική θαυμάστριά του η οποία μετακόμισε, όταν ήταν 19 ετών, κοντά στις φυλακές για να βρίσκεται στο πλευρό του. Πρόσφατα μάλιστα χάραξε στο μέτωπό της το γράμμα «X», ένα χαρακτηριστικό σημάδι που έχουν οι... θαυμαστές του διαβόητου κακοποιού.
«Θα σας το πω ευθέως. Ο Τσάρλι και εγώ θα παντρευτούμε. Δεν ξέρω πότε. Αλλά το έχω πάρει πολύ σοβαρά. Ο Τσάρλι είναι ο άνδρας μου. Ο Τσάρλι μου είπε να σας το πω», αναφέρει εκείνη για να πάρει την διάψευση ωστόσο από τα χείλη του αγαπημένου της: «Πρόκειται για ένα μάτσο κουταμάρες. Βλακείες φίλε. Το κάνουμε για δημόσια κατανάλωση».
Ο Μάνσον είχε καταδικαστεί σε ισόβια για το φόνο της ηθοποιού Σάρον Τέιτ, συζύγου του Ρομάν Πολάνσκι, που τότε ήταν έγκυος, και τεσσάρων φίλων της το 1969.
«Ναι, ο κόσμος νομίζει ότι είμαι τρελός» δηλώνει ο Μάνσον «Αλλά δεν ξέρουν. Γεννήθηκα για να κάνω αυτά που κάνω», αναφέρει.
Ο Τσαλς Μάνσον με την αγαπημένη του Σταρ
Ποιος είναι ο Τσαρλς Μανσον
Είναι ένα από τα πρόσωπα που σημάδεψαν τα τέλη της δεκαετίας του '60 στην Αμερική. Ο ίδιος, είχε συγκεντρώσει μια ομάδα από φυγάδες και απόκληρους και είχαν δημιουργήσει μια ιδιαίτερη δεμένη ομάδα, η οποία είχε το όνομα «Οικογένεια Μάνσον». Οι καταχρήσεις με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, τους έκανε να ζουν -κατά κάποιο τρόπο- σε ένα παράλληλο σύμπαν, σε ένα δικό τους κόσμο, με τους δικούς τους κανόνες, τις δικές τους συνήθειες, μοναδική θρησκεία και τρόπο ζωής.
Μάλιστα, είχαν καταφέρει να προσελκύσουν στην «Οικογένεια» και πολλά νεαρά κορίτσια, τα οποία θέλοντας να κάνουν τη δική τους επανάσταση (αν αναλογιστεί κανείς και τα ταμπού της εποχής) έμεναν παρέα με τους συγκεκριμένους άντρες, ενώ παράλληλα -όπως ήταν λογικό- έχει γίνει πολύς λόγος για την έντονη σεξουαλική δραστηριότητα που παρουσίαζαν τα μέλη της «συμμορίας» του Μάνσον.
Το καλοκαίρι του 1969, ο ηγέτης, κατάφερε να οδηγήσει τους «πιστούς» του, στη δολοφονία επτά ανθρώπων, θέλοντας, σύμφωνα με τους εισαγγελείς, να εξωθήσει έναν φυλετικό πόλεμο ανάμεσα σε λευκούς και μαύρους.
Μεταξύ των θυμάτων ήταν η ηθοποιός Σάρον Τέιτ, η έγκυος σύζυγος του σκηνοθέτη Ρομάν Πολάνσκι. Μαχαιρώθηκε 16 φορές από μέλη της «Οικογένειας Μάνσον» τις πρώτες πρωινές ώρες της 9ης Αυγούστου 1969. Μάλιστα, με το αίμα της, οι μανιακοί δολοφόνοι, έγραψαν στον λευκό τοίχο της πολυτελούς της κατοικίας τη φράση: «Είμαι γουρούνι».
Άλλοι τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν με μαχαίρια ή σφαίρες εκείνη τη νύχτα στο σπίτι της Τέιτ από τους οπαδούς του Μάνσον. Την επόμενη νύχτα, η ομάδα του Μάνσον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τους Λίνο και Ρόζμαρι Λαμπιάνκα.
Ο Μάνσον, όπως αναφέρουν μαρτυρίες, ήταν δεινός ομιλητής, ο οποίος μπορούσε να μαγεύει το ακροατήριο με τα λόγια του, κάνοντας έτσι, πολλές από τις εγκληματικές προσωπικότητες που ζούσαν κοντά του, να τον βλέπουν ως κάτι περισσότερο από ένα αρχηγό. Ήταν για εκείνους, κάτι παραπάνω και από θρησκεία και αυτό τους έκανε να ακολουθούν κατά γράμμα, όποια εντολή και αν τους έδινε εκείνος.
Από την έρευνα που ξεκίνησε για τη διερεύνηση των δολοφονιών, οι Αρχές, κατέληξαν στην «Οικογένεια Μάνσον». Η δίκη του ξεκίνησε στις 15 Ιουνίου του 1970. Η απόφαση, μάλιστα, είναι πρωτοφανής για τα δικαστικά δεδομένα της Αμερικής: Ο Τσαρλς Μάνσον, καταδικάστηκε σε ισόβια φυλάκιση, για την ειδεχθή δολοφονία εφτά ανθρώπων, χωρίς, όμως, εκείνος, να έχει ακουμπήσει ούτε μία τρίχα από τα μαλλιά των συγκεκριμένων. Ήταν, όμως, ο υποκινητής των όλων όσων δραματικών σκηνών εξελίχθηκαν, αιματοβαμμένο καλοκαίρι του 1969.
πηγη
iefimerida

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις