ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ; BBC: Το «θηλυκό» look στους άντρες είναι η νέα τάση: Θα φορούν πλέον φούστες και δαντέλα

 








Μερικές τάσεις της μόδας είναι «ήσυχες» άλλες πάλι είναι τόσο θορυβώδεις που προκαλούν πονοκέφαλο στα δημοσιογραφικά fashion γραφεία για την αποκωδικοποίησή τους. Τα περασμένα 24ωρα κατά τη διάρκεια παρουσίασης της αντρικής κολεξιόν πολλών οίκων για την Ανοιξη του 2014 στο Λονδίνο, μια συγκεκριμένη
τάση κυριάρχησε στις πασαρέλες: το αντρόγυνο είναι το νέο μαύρο.



Η πιο ισχυρή έκφραση του θέματος αυτού προήλθε από την up coming σειρά ρούχων JW Anderson. Η συλλογή της εταιρείας περιλαμβάνει συλλογές για άνδρες και γυναίκες ενώ ο σχεδιαστής Jonathan Anderson θέλει να ρίξει «γέφυρες» στα δυο φύλα. Για παράδειγμα ο σχεδιαστής παρουσίασε σορτς για τους άνδρες σαν αυτά που είχε προτείνει και κατά την περσινή γυναικεία συλλογή του. Και αυτή τη φορά, κυρίαρχη «σιλουέτα» του Anderson ήταν μια τουνίκ σε συνδυασμό με ένα παντελόνι που είχε φορεθεί και από τις γυναίκες μοντέλα κατά τη διάρκεια του σόου του για την παρουσίαση της γυναικείας κολεξιόν.

Αλλά αυτό που προκάλεσε τα μήνη του Βρετανικού Τύπου ήταν ένα εξώπλατο, με φλοράλ μοτίβα, δηλαδή ένα look καθαρά θηλυπρεπές: «Φρικτό» έγραψε, για παράδειγμα, με αρκετές δόσεις σαρκασμού η Daily Mail.

πηγη
seleo

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις