Κλείστε την πόρτα του φρενοκομείου. (πολυ καλο)



Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Καθηγηταδες των πανεπιστημίων δίδαξαν ότι η βια αποτελεί μέρος της λύσης ενός προβλήματος, και όχι μέρος του προβλήματος. Άνθρωποι που ανήκουν σε επιτροπές σοφών κομμάτων, που θέλουν να κυβερνήσουν , μας διδάσκουν μέσω τηλεοράσεων, ότι ο πολίτης έχει το δικαίωμα να βιαιοπραγεί όταν νιώθει ότι αδικείται επικαλούμενοι ψευδώς το Σύνταγμα.
Τρία νέα παιδιά νεκρά. Ο Παύλος, ο Γιώργος, και ο Μανώλης πλήρωσαν τις αμαρτίες της μεταπολίτευσης. Διάφοροι τσαρλατάνοι που υποστήριζαν ότι επιτρέπεται η χρήση βίας από τον λαό, όταν ένα γεγονός είναι ενάντια στα συμφέροντα του, βρήκαν δυστυχώς...

ακροατήριο που εφάρμοσε τα διδάγματα τους.


 Βουλευτές κατέθεταν ως μάρτυρες υπεράσπισης των τρομοκρατών της 17 Νοέμβρη ενώ κάποιοι άλλοι δίνουν ραντεβού στα γουναράδικα. Αναρωτιέμαι όμως αν σκέφτονται να είναι συνεπείς τελικά στο ραντεβού,  η θα στείλουν κάποιο νέο παιδί στη θέση τους, ενώ αυτοί θα πίνουν το καφεδάκι τους, με τον παχυλό μισθό του βουλευτή στην πλατεία Κολωνακίου.

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος καταδίκασε απερίφραστα την επίθεση αλλά δεν είναι πλέον αρκετό. Αν δεν σταματήσει ο διαχωρισμός της βίας σε καλή και κακή, αν τα κόμματα δεν ξαποστείλουν κάθε κομπλεξικό και ψυχανώμαλο στέλεχος τους, που  θεωρεί την δική του βια δικαιολογημένη τότε δεν θα αργήσει η ώρα που θα πενθούμε τα επόμενα νέα παιδιά.  Και αν τα πολιτικά κόμματα δεν κάνουν την αυτοκάθαρση τους, τότε  είναι ευθύνη της δικαιοσύνης να οδηγήσει με χειροπέδες στην φυλακή  όλους αυτούς  τους  τύπους που καλλιεργούσαν, δίδασκαν, κάλυπταν, ανέχονταν και δικαιολογούσαν  την βια. Ας βρει η Δικαιοσύνη μια δικαιολογία σαν αυτές που προφυλάκισε τον Μιχαλολιακο.

Και ενώ η Χρυσή Αυγή δεν με εκφράζει πολιτικά και θεωρώ την ηγεσία της τραγικά ανεπαρκή και σαφέστατα αντιδημοκρατική, δεν μπορώ να μην την συγκρίνω με ηγεσίες άλλων κομμάτων, την περίοδο που είχαμε τον νεκρό Αλέξανδρο Γρηγοροπουλο και κάποιοι έκαιγαν την Αθήνα.  Όπως επίσης δεν μπορώ να μην επισημάνω το γεγονός, οτι όταν οι Χρυσαυγιτες έχασαν τους συναγωνιστές τους, τους πένθησαν με σεβασμό ενώ κάποιοι αλλοι,  που αρέσκονται να αυτοαποκαλούνται δημοκράτες, σε αντίστοιχες καταστάσεις έκαναν πλιάτσικο, έτσι απλά για να μην πάει χαμένη η ευκαιρία και ταυτόχρονα να βγει και το μεροκάματο. 

Του Συνταγματάρχη Δαβάκη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις