Νόμος περί κατάργησης θρησκευτικών συμβόλων κατατέθηκε στον Καναδά !!!

kempek_symvola 
 
 
 
 
 
 
 
Οι παγκοσμιοποιητές δεν «κάνουν κανένα μάγκα». Καταργούν όλες τις θρησκείες για να επιβληθεί στο τέλος μία: η παγκόσμια!  
Σ” αυτήν την κατεύθυνση κατατέθηκε στην Βουλή του Κεμπέκ ο πολυσυζητημένος νόμος περί κατάργησης των θρησκευτικών συμβόλων σε πολίτες που δουλεύουν σε δημόσιες υπηρεσίες. «Eίναι μια όμορφη ημέρα για το Κεμπέκ», δήλωσε με νόημα η πρωθυπουργός της πολιτείας, Πολίν Μαρουά, σε συνέντευξη Τύπου.
Ο αρχιτέκτονας του νομοσχεδίου, υπουργός Μπερνάντ Ντρενβίλ, δήλωσε ότι το υπο συζήτηση νομοσχέδιο εξασφαλίζει την ισότητα ανάμεσα στις γυναίκες και τους άνδρες καθώς και την θρησκευτική ουδετερότητα της κυβέρνησης. Βέβαια την νύφη την πληρώνουν οι χριστιανοί, οι οποίοι αποτελούν και την πλειοψηφία στον Καναδά.
Το προτεινόμενο νομοσχέδιο θα επιβάλει στους δημόσιους υπαλλήλους να αφαιρέσουν τις μαντήλες, τα καπέλα, τα τουρμπάνια και τους εμφανείς σταυρούς κατά την ώρα της υπηρεσίας. «Κατά την άσκηση των καθηκόντων τους υπάλληλοι δημοσίων υπηρεσιών δεν θα πρέπει να φορούν αξεσουάρ όπως μαντήλες, καπέλα, κοσμήματα και άλλα ρούχα ή άλλα εξαρτήματα που υποδηλώνουν τη θρησκευτική τους ταυτότητα» αναφέρει χαρακτηριστικά το νομοσχέδιο».
Ο νόμος έγινε δεκτός με διαμαρτυρίες εκ μέρους των εθνικών και θρησκευτικών ομάδων του Κεμπέκ και υπάρχει μεγάλη αγωνία για το εάν θα περάσει στην ψηφοφορία, καθώς η κυβέρνηση του Αυτονομιστικού Κόμματος του Κεμπέκ είναι μειοψηφική.

πηγη
pygmi

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις