«Μασονικό σύμβολο πίσω από το λογότυπο της ΝΕΡΙΤ!»

H κα Ραχήλ Μακρή, ενώ επιδεικνύει τις αποδείξεις για τη σχέση ανάμεσα στο λογότυπο της ΝΕΡΙΤ και το μασονικό σύμβολο!
Τα κρυμμένα μηνύματα που προσπαθεί να περάσει υποσυνείδητα στο ανυποψίαστο κοινό το νέο σήμα της Δημόσιας Τηλεόρασης, αποκάλυψε η βουλευτής Ραχήλ Μακρή, ζητώντας από τους πολίτες να βρίσκονται σε διαρκή εγρήγορση

Σε μια ακόμα σοβαρότατη καταγγελία, προέβη η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, παρουσιάζοντας με
ατράνταχτα στοιχεία τη σκοτεινή σχέση που συνδέει το νέο λογότυπο της Δημόσιας Τηλεόρασης, με τα σύμβολα της Νέας Τάξης και της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης!
Η Ραχήλ Μακρή, με μια απλή σύνθεση των εικόνων, απέδειξε πως η γωνία στο σήμα της ΝΕΡΙΤ, δεν είναι παρά κομμάτι του πασίγνωστου σε όλο τον πλανήτη μασονικού συμβόλου που περιλαμβάνει τον διαβήτη και το γωνιόμετρο. Σύμβολο που παραμένει έντεχνα κρυμμένο πίσω από το φαινομενικά αθώο λογότυπο.
Μάλιστα η η μαχητική βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, θεωρεί πως δεν είναι καθόλου τυχαία η χρονική σύμπτωση της εμφάνισης του νέου σήματος της ΝΕΡΙΤ με τον χρωματισμό της Βουλής που έγινε μπλε δήθεν για την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη, και ότι πίσω από τα δύο γεγονότα, βρίσκεται το ίδιο σκοτεινό σχέδιο που θέλει να κάνει υποδουλώσει τους Έλληνες στη γεωμετρία, αφού και το μασονικό σύμβολο και ο εορτασμός περιλαμβάνουν «διαβήτη».
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

πηγη
4news

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις