Βγήκε ζωντανός από τον τάφο του!(ΒΙΝΤΕΟ)


Αυτό που θα παρακολουθήσετε παρακάτω είναι η στιγμή που ένας άνδρας που τον είχαν θάψει ζωντανό, εντοπίζεται και βγαίνει από τον τάφο, με τη βοήθεια των ανθρώπων του ασθενοφόρου, που έσπευσαν στο κοιμητήριο.

Τα στιγμιότυπα που έπιασε η κάμερα είναι σοκαριστικά! Φαίνεται ο άνδρας να κινεί τα χέρια και τα πόδια του ενώ τον τραβούν για να τον βγάλουν από το χώμα οι άνθρωποι του ασθενοφόρου.

Μία γυναίκα που έχει επισκεφτεί οικογενειακό τάφο, παραδίπλα από αυτόν που ήταν ο άνδρας, άκουσε ήχους να βγαίνουν από το χώμα, το οποίο έπειτα από λίγο άρχισε να κινείται.

Η τρομοκρατημένη γυναίκα είπε ότι της φάνηκε πως κάποιος προσπαθούσε να βγει από τον τάφο.

Στο βίντεο φαίνεται να είναι ξαπλωμένος κάτω από το χώμα και σχεδόν αναίσθητος.

Μόνο όταν ο άνδρας του ασθενοφόρου του έδωσε το χέρι του, κατάφερε να κουνήσει τα δικά του.

Οι νοσοκόμοι του ασθενοφόρου κατάφεραν κι έβγαλαν το χώμα από πάνω του και τον τράβηξαν από τους ώμους και τα χέρια, για να τον βγάλουν έξω. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο άνδρας, του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, φέρεται να κατάληξε στον τάφο μετά από καβγά που είχε. Αυτοί που τον χτύπησαν, τον κουβάλησαν μέχρι το νεκροταφείο και τον πέταξαν σε έναν άδειο τάφο, του έριξαν χώμα πάνω του κι έφυγαν.

“Αν η γυναίκα δεν τον έβλεπε εκείνη την ώρα, σίγουρα θα είχε καταλήξει σε τραγωδία” είπε ένας αστυνομικός.
 
πηγη
newsit

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις