Υπόδειγμα Ελληνίδας η μητέρα του Αλέξανδρου...


 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ...

ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΟΠΩΣ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ...ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ
ΚΑΛΕΙ ΓΙΑ....ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!! 

Φανερά συγκινημένη μίλησε για την «μάχη» που δίνει το παιδί της για να κρατηθεί στη ζωή η μητέρα του Αλέξανδρου Γέροντα, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, τονίζοντας παράλληλα πως πρέπει επιτέλους να σταματήσουν αυτές οι αντιπαραθέσεις και οι Έλληνες να είναι ενωμένοι.

«Οι γιατροί με δύο χειρουργεία, ένα στην κοιλιακή χώρα και ένα στο θώρακα, προσπάθησαν να κρατήσουν το παιδί μου στη ζωή. Αυτή την ώρα ο Αλέξανδρος δίνει μεγάλη μάχη. Το περιστατικό είναι εξαιρετικά βαρύ», είπε στην πρωινή εκπομπή του Σκάι η μητέρα του 29χρονου, που είναι δημοτική σύμβουλος Κηφισιάς και προσκείμενη στους Ανεξάρτητους Έλληνες.
 
Ευχαριστώντας δημόσια τους γιατρούς, η μητέρα του τραυματία συνέχισε: «δίνω κι εγώ την μάχη μου μαζί του και ελπίζω ο Θεός να τον λυπηθεί. Είναι πατέρας, με ένα παιδάκι δύο ετών, που δεν το έχει χαρεί», ενώ αποκάλυψε ότι έχει χάσει ένα γιό, στα 28, από μεσογειακή αναιμία!

«Να προσευχηθούμε να μην ξανασυμβούν τέτοια γεγονότα! Όλοι είμαστε αδέρφια, να ενωθούμε και να μην ζούμε τέτοιες αντιπαραθέσεις. Η Ελλάδα έχει μεγάλη ανάγκη από σύμπνοια και πρέπει να βάλουμε στην άκρη κάθε αντιπαλότητα και όλοι να προσπαθήσουμε για το καλύτερο για αυτή τη χώρα», κατέληξε η ίδια.

πηγη
dexiextrem

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις