ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Δ.Ε.Η ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΑΤΖΕΝΤΑ 21;

 
Αναρωτηθήκατε γιατί τέτοια πρεμούρα απο την κυβέρνηση να κάνει επανασύνδεση ρεύματος στα νοικοκυριά που τους έχει κόψει η ΔΕΗ το ρεύμα; Μήπως κρύβετε κάτι πολύ πιο σκληρό και απάνθρωπο πίσω απο αυτή την φιλεύσπλαχνη απόφαση τους;
 O υπουργός Περιβάλλοντος Γ. Μανιάτης, υποστήριξε πως θα υπάρξει κόστος 0,5 ευρώ το χρόνο επιβάρυνση σε όλους τους λογαριασμούς της ΔΕΗ υπέρ
των αδύναμων. 

Τα χρέη των εν λόγω οφειλετών προς τη ΔΕΗ θα παραμείνουν «παγωμένα».

Δεν μας είπαν όμως ποιος θα αναλάβει το κόστος για τα εκατοντάδες εκατομμύρια οφειλών από τους απλήρωτους λογαριασμούς τους, που μετά την επανασύνδεση θα αυξηθούν ραγδαία, και όπως είναι αναμενόμενο δεν πρόκειται να πληρωθούν ποτέ απο τους καταναλωτές. 

Οι ίδιοι οι οφειλέτες; Δεν νομίζω!

Ως πότε όμως θα κάνει η ΔΕΗ τα στραβά μάτια;

Πόλύ απλά, όποτε αποφασίσουν οτι θα έχει μαζευτεί ενα ικανοποιητικό ποσό χρέους πρός το δημόσιο για να πράξουν τις ανάλογες διαδικασίες.
Οι απλήρωτες οφειλές του Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε., (όπου είναι και η παγίδα της Ατζέντας 21 στον λογαριασμό της ΔΕΗ για να σας πάρουν το σπίτι) μεταφέρονται για είσπραξη στον επόμενο λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος και σε περίπτωση που παραμείνει απλήρωτος θα μεταβιβάζεται για είσπραξη στις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών οι οποίες θα έχουν στη συνέχεια το δικαίωμα να τη διεκδικήσουν ακόμη και με κατασχέσεις σε εισοδήματα και περιουσιακά στοιχεία του οφειλέτη.

Η εφορία θα ξεκινήσει να στέλνει ειδοποιητήρια σε όσους εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες, προκειμένου να πληρώσουν ή να ρυθμίσουν το χρέος τους μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στην περίπτωση που δεν τακτοποιήσουν την εκκρεμότητά τους, οι συγκεκριμένοι φορολογούμενοι θα απειλούνται με την ενεργοποίηση από τις εφορίες των αναγκαστικών μέτρων είσπραξης, δηλαδή:

-Κατάσχεση του ακινήτου, ακόμη και εάν είναι κύρια κατοικία!

-Κατασχέσεις μισθών, συντάξεων έως ποσοστού 25% επί του συνολικού μηνιαίου ποσού και μόνο εφόσον το ύψος του είναι μεγαλύτερο των 1.000 ευρώ.

-Δέσμευση ενοικίων και απόδοσή τους από τον ενοικιαστή απευθείας στο Δημόσιο.

Ακόμη πιστεύετε οτι όλο αυτό γίνεται επειδή λυπήθηκαν αυτούς που δεν έχουν ρεύμα για να ζεσταθούν, η επειδή είναι διατεταγμένοι να εκτελέσουν με ύπουλο τρόπο τις προσταγές που ορίζει η Ατζέντα 21 παίρνοντας απο αυτούς τους ανθρώπους τα σπίτια και να μείνουν άστεγοι;


atheatignosi

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις