Συγκλονιστικό: «Κοινότητα» 40 ατόμων, δημιουργηθηκε απο αιμομιξια στην Αυστραλια



Μια ιστορία την οποία δεν χωρά ο ανθρώπινος νους, συγκλονίζει την Αυστραλία. Πρόκειται για μια 40μελή οικογένεια, που ζει απομονωμένη στις πεδιάδες, τα μέλη της οποίας προέρχονται αποκλειστικά από αιμομικτικές συνουσίες.

Στη θέα παραμορφωμένων παιδιών που δεν μπορούσαν καν να μιλήσουν ή που δεν γνώριζαν τι σημαίνει μπάνιο και καθαριότητα, σοκαρίστηκαν ακόμα και οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η οικογένεια, ξεκίνησε πριν από τέσσερις γενιές, από δύο αδέλφια, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Με την ίδια τακτική πολλαπλασιάστηκε και σήμερα αριθμεί περίπου 40 μέλη που ζουν σε τροχόσπιτα ή αυτοσχέδια σπίτια, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και νερό.

 
Τα νεότερα μέλη αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Ένα μικρό αγόρι έχει σοβαρότατες κινητικές δυσκολίες και ψωρίαση, ένα εννιάχρονο κοριτσάκι είναι κουφό ενώ δεν ξέρει να γράφει και να διαβάζει, ένα άλλο αντιμετωπίζει πρόβλημα όρασης.

Την ύπαρξη της οικογένειας ανακάλυψαν κάτοικοι ενός χωριού που βρίσκεται 30 περίπου χιλιόμετρα μακριά από τις πεδιάδες, λίγο έξω από το Σίδνεϊ, όπου ζει η οικογένεια. Άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία καθώς επίσης και η Πρόνοια.

Η υπόθεση έφτασε μέχρι το «Παιδικό Δικαστήριο της Νέας Νότιας

Ουαλίας» και παρότι σε ανάλογες περιπτώσεις τέτοιου είδους στοιχεία δεν δημοσιοποιούνται, αυτή τη φορά έγινε εξαίρεση. Πιστεύεται, μάλιστα, ότι τα παιδιά ξεκινούσαν να έχουν σεξουαλικές συνευρέσεις από πολύ μικρή ηλικία, καθώς επίσης και ότι οι πατεράδες έκαναν σεξ με τις κόρες τους.

Δώδεκα παιδιά κάτω των 16 ετών βρίσκονται υπό την φροντίδα των ανθρώπων της πρόνοιας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις