ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ....Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛΑ....!!!


Η Παλαια Διαθηκη ειναι μονο ενα απο τα ιερα βιβλια που αποδεχονται στον Ιουδαισμο.Αν ρωτησεις τους περισσοτερους και ειδικα τους Χριστιανους θα σου πουν οτι οι Εβραιοι πιστευουν μονο σε ενα Θεο....σε αυτον της Παλαιας Διαθηκης.Ομως υπαρχουν πολλα δογματα η αν θελετε Ιουδαικες αιρεσεις που βασιζονται σε πολλα βιβλια στην αλλη
μεγαλη θρησκεια που εχουν ....την Καμπαλα!!!

Για παραδειγμα οι ραβινοι σεβονται πολυ περισσοτερο το Ταλμουδ απο οτι την Παλαια Διαθηκη και τ θεωρουν ιστορικοτερο και συμαντικοτερο βιβλιο.
Σε αυτα τα κειμενα των ανωτερω βιβλιων οι πιστοι αλλα και τα τελευταια χρονια πολλοι προσυλητισμενοι(βλεπε αστερες του Χολυγουντ) διδασκονται για τους αρχαιους θεους που υπαρχουν καθως και για τους εκπεσοντες Ελοχιμ που δηθεν εξεπεσαν επειδη θελησαν το καλο των ανθρωπων...
Ο βασικος θεος ειναι το "ερπετο της Δυναμης".Επισης λατρευουν την ειδωλολατρικη θεοτητα που ειχε ιδιαιτερη συμπαθεια ο βασιλιας Σολωμων,τον Μολωχ η οπως αναφερεται στο Σεφιραχ,το δεντρο της ζωης στην Καμπαλα, Malkut.


Διασημοι ηθοποιοι και τραγουδιστες οπως η Μadonna,Britney Spears που εχουν δηλωσει         καμπαλιστριες  οταν παρουσιαζονται στο κοινο τους και στους φανατικους τους θαυμαστες περαν των σαγηνευτικων και σεξουαλικων στασεων εμφανιζονται με πραγματικα φιδια.


Ουσιαστικα αναπαραστουν το προπατορικο αμαρτημα οπου η Ευα εχει παρασυρθει απο το το φιδι και τρωει τον απαγορευμενο καρπο....οπου στην καμπαλα θεωρουν πως ειναι η σεξουαλικη πραξη.
Θεωρουν επισης πως οποιαδηποτε κρυφη θεα δεν εχει καμια συμπαντικη επιρροη εαν δεν συνδεθει με την ανδρικη δυναμη.Ετσι συνδυαζοντας το αρσενικο και το θηλυκο μεσω της σεξουαλικης πραξης παραγεται κοσμικη ενεργεια που μπορει να κινησει το συμπαν και να δημιουργηθει μια δυναμη που αποτελειται απο αρμονια,ισορροπια και ταξη.
Oυσιαστικα προσπαθουν να προωθησουν τον δυιδισμο ....αντρας-γυναικα,καλο-κακο,μαυρο-ασπρο(αυτος ειναι και ο λογος των εναλλαξ μαυρων-ασπρων πλακιδιων στις μασονικες στοες).
Λεκτικα ειναι σωστο αλλα ουσιαστικα εκ του πονηρου μιας και στη Δημιουργια τα αντιθετα  ρεπουν προς την αρμονια και αλληλοσυμπληρωνονται ενω στον ψευτικο κοσμο που ζουμε και προσπαθουν να προωθησουν,τα αντιθετα απωθουνται και προσπαθουν να αλληλοεξοντωθουν...
Αλλωστε οτιδηποτε προσπαθει να εφαρμοστει σε τουτο το κοσμο και να πεισει τους κατοικους του ειναι η ετυμολογια της μισης αληθειας ωστε να ειναι μπερδεμενο και να γινεται πιστευτο.....η οπως το λενε στους κυκλους τους....ΟRDO AB CHAO...(ταξη απο το χαος)....!!!

SINOMOSIOLOGOS
sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις