ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:Υψηλη πηγη επιβεβαιωνει μυστικη μεταφορα Πυρηνικων Κεφαλων στις ΗΠΑ!

  Η σύντομη έκθεση από κορυφαία στρατιωτική πηγή οποία γράφτηκε βιαστικα,έχει ως εξής:
Πήρα μια πληροφορια από την DERMO νωρίτερα.Ο Dyess αρχίζει να κινεί πυρηνικές κεφαλές.
Είπε ότι ήταν η πρώτη φορά από τότε που έχουν αναγνωριστεί και τοποθετήθηκαν εκεί στη δεκαετία του '80. Δεν ήταν απαραίτητη η υπογραφή για τη μεταφορά ... Δεν υπήρχε οδηγία. Είπε ότι ο διοικητής Dyess ήταν επί τόπου. Κανείς δεν ήξερε πού πήγαιναν πραγματικά, αλλά ο οδηγός του φορτηγού είπε οτι πανε στη Νότια Καρολίνα και απο εκει θα τους παραλαβουν αλλοι. 

dyess-nuke-site
Το γεγονός ότι η μεταφορά αυτή δεν υπεγράφη και δεν υπήρχαν έγγραφα είναι το κλειδί. Δείχνει πώς ο στρατός λειτουργει πλέον κρυφά σχετικα με τη μεταφορά των πυρηνικών όπλων.Γνωρίζουμε ότι η DERMO (μια στρατιωτική βάση στη Φλόριντα) είναι ένα φυτώριο των ειδικών επιχειρήσεων. Γιατί ο Dyess Air Force μεταφερει τις πυρηνικες κεφαλες απο την βαση DERMO χωρίς ίχνος χαρτιού; Αυτό δείχνει ένα πολύ μυστικοπαθες σχεδιο,ότι ο στρατός δεν θέλει αρχείο.
Το γεγονός είναι ότι δεν κινούνται  χωρις λογο, εκτός αν σκοπεύουν στη χρήση τους.Οι  Πυρηνικες κεφαλες δεν μετακινηθηκαν απλώς στην Ανατολική Ακτή και ενδέχεται  ότι αυτά τα βλήματα να χρησιμοποιηθούν για κάτι ακόμα πολύ μεγαλύτερη από τη Συρία.

Καλά τι στο καλο είναι αυτό; Σίγουρα δεν ειναι έτοιμοι για την Συρία;Γιατι θα επρεπε; Ή ίσως να πρόκειται για κάποια επιχειρηση; Ίσως δεν είναι τίποτα απο όλα, αλλά είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο και απο μονο του λέει πολλά. Μείνετε συντονισμένοι...
 
hellaspress-angel

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις