Τα εμφυτεύματα των εξωγήινων δεν μπορούν να τα κόψουν ανθρώπινα εργαλεία.





Οι άνθρωποι από όλο τον κόσμο συγχύζονται μετά την ανακάλυψη εξωγήινων εμφυτευμάτων στο στο δέρμα τους και στο σώμα τους αόρατα με γυμνό μάτι δήλωσε ο επιστήμονας Steve COLBERN στην Φωνή της Ρωσίας επίσης τα αδιευκρίνιστα εμφυτεύματα και μυστικιστικά χρώματα θα μπορούσαν να είναι από εξωγήινα όντα καθώς δεν απαιτούν πειράματα μπορεί να συμπεράνουμε από που έχουν προέλθει αυτά τα περίεργα σημάδια με μία απλή επίσκεψη.
Ο δρ Steve COLBERN και ο συνάδελφός του δρ Roger Leir διαπραγμάτευση με τους ασθενείς οι οποίοι ισχυρίζονται ότι έχουν απαχθεί από άτια ή κάποια άλλη εξωγήινη οντότητα.



Ακόμα κι αν η ιστορία ενός του ατόμου που την έκρυβε για πολλές δεκαετίες μπορεί να είναι δύσκολο να την πιστέψει κανείς δεν υπάρχει καμία άρνηση από τους επιστήμονες.

« Χρησιμοποιούμε ένα μικρό ανιχνευτή μετάλλων για να ανιχνεύουμε μεταλλικά αντικείμενα στο δέρμα ο οποίος λειτουργεί αρκετά καλά δήλωσε ο δρ COLBERN"



Μερικοί επιλέγουν να τους αφαιρεθεί για πιθανά προβλήματα για την υγεία τους στο μέλλον.

17 άνθρωποι είχαν ξένα αντικείμενα στο σώμα τους που αφαιρέθηκαν με τη βοήθεια του δρ COLBERN και της ομάδας του. Όταν τελικά αφαιρεθούν αυτά τα ξένα σώματα στη συνέχεια ελέγχονται διεξοδικά για τις ιδιότητες τους και από τι αποτελούνται.

" Από αναφορές πιστεύουμε ότι πολλά από αυτά λαμβάνουν αισθητηριακές πληροφορίες από τα άτομα δήλωσε ο δρ COLBERN .

Με άλλα λόγια τα ξένα αντικείμενα που εμφυτεύθηκαν στους ανθρώπους επιτρέπουν να δούν τι βλέπει και τι ακούει το θύμα τους"

Από παρατηρήσεις του παρελθόντος έχει σημειωθεί ότι πολλά από αυτά τα αντικείμενα είναι πολύ περίπλοκα,έχουν νανοσωλήνες άνθρακα στο εσωτερικό δίκτυο του μετάλλου τους και οι συσκευές εκπέμπουν ραδιοκύματα.



Παρόλα αυτά δεν εκπέμπουν όλα τα αντικείμενα .εξακολουθεί να είναι άγνωστο για το αν ο ιδιοκτήτης αυτών των εμφυτευμάτων είναι υπεύθυνος για την ενεργοποίηση τους.

Η πιο πρόσφατη ασθενής η οποία ήταν γύρω στα 50 όταν θυμήθηκε λίγα πράγματα τι της συνέβη όταν ήταν περίπου 10 ετών.

Η γυναίκα δεν θυμόνταν πολλά μας είπε ότι είχε πάει κάμπινγκ στο δάσος με τους φίλους του όταν ένας εξωγήινος την άρπαξε και της τοποθέτησε κάτι μέσα στον καρπό της.

Δεκαετίες αργότερα είχε ακόμα αυτό το αντικείμενο στο χέρι του μέχρι που ο δρ COLBERN και ο Δρ Leir της το αφαίρεσαν

"Είναι εξαιρετικά δύσκολο ακόμα και με διαμαντένια εργαλεία, δεν μπορούμε να κόψουμε το ξένο αντικείμενο αυτό είναι ανήκουστο είπε ο δρ COLBERN

Εκτός από τη σταθερότητα του το αντικειμένο δεν έκανε κανένα είδος φλεγμονής,κάθε φορά που ένα ξένο αντικείμενο μπεί στο σώμα γίνεται φλεγμονή.

Τα ξένα αντικείμενα άγνωστης προέλευσης αφήνουν διαφορετικές χρωματικές αποχρώσεις στο δέρμα του απαχθέντος η χρωστική ουσία που είναι μπλε σε χρώμα κοβαλτίου μένει στο δέρμα για περίπου ένα μήνα ενώ είναι σχεδόν αδύνατο να ξεπλύθεί. Είναι δύσκολο να εξηγήσουμε γιατί το θύμα έχει πιτσιλιστεί στο σώμα με μία άγνωστη βαφή αόρατη με γυμνό μάτι.

Δύο από τις τρεις κατηγορίες των ανθρώπων που μας περιγράφουν τις ιστορίες απαγωγής τους από εξωγήινους δεν είναι αρκετά αξιόπιστες .

Η πρώτη κατηγορία ανθρώπων είναι απλά ψυχικά άρρωστοι και δεν συνέβη ποτέ τίποτα από αυτά ενώ η άλλη κατηγορία έχουν τρελαθεί από αυτή την επαφή .

Υπάρχει μόνο μία κατηγορία ανθρώπων που θεωρούνται αξιόπιστοι αυτά τα θύματα είχαν επαφή με εξωγήινους και είναι σε θέση να δώσουν λεπτομέρειες σχετικά με το ταξίδι τους.

Προηγούμενες έρευνες έχουν δείξει ότι πολλοί απαχθέντες εκτίθονται σε ακτινοβολία που είτε έχει γίνει ιδιαίτερα ανθεκτικά ή ευαίσθητα στα χημικά και την ακτινοβολία.

"Θα ήταν ωραίο για τους ανθρώπους να τα λάβουν αυτά σοβαρά υπόψη τους και μία από τις μεγαλύτερες ιστορίες του 21ου αιώνα είναι ότι δεν είμαστε μόνοι μας στο σύμπαν,κάποιοι μας επισκέπτονται υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία δήλωσε ο δρ COLBERN"


(molwlave

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις