ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο CODEX ALIMENTARIUS

 
Ο «Codex Alimentarius» είναι, κυριολεκτικά μεταφρασμένος από τα λατινικά, ένας «Κώδικας Τροφίμων». Περιλαμβάνει μια σειρά γενικών και συγκεκριμένων προτύπων ασφάλειας τροφίμων που έχουν διατυπωθεί με στόχο την προστασία της καταναλωτικής υγείας και τη διασφάλιση δίκαιων πρακτικών στο εμπόριο τροφίμων. Τα τρόφιμα που τίθενται στην αγορά για τοπική κατανάλωση ή εξαγωγή πρέπει να είναι ασφαλή προς βρώση και καλής ποιότητας. Επιπλέον, τα τρόφιμα δεν πρέπει να φέρουν τους νοσογόνους οργανισμούς που θα μπορούσαν να βλάψουν τα ζώα ή τα φυτά στις χώρες εισαγωγής. 
 Ελλάδα
Μια φωτογραφία 1000 λέξεις… το Codex Alimentarius έκανε την εμφάνιση του και στην Ελλάδα… ετοιμαστείτε για ακραίες καταστάσεις στο προσεχές μέλλον!!!


Προσέξτε αυτό είναι το σχέδιο, ο έλεγχος των τροφίμων, ήδη μόνο υβρίδια κυκλοφορούν που ανήκουν σε εταιρείες κι επειδή χωρίς λεφτά ζεις αλλά χωρίς φαγητό όχι, φυλάξτε παλιούς σπόρους που ξαναφύονται και δεν ανήκουν σε εταιρείες, γιατί τα υβρίδια είναι μονοετή και μολύνουν το έδαφος.Είναι σημαντικό να ενισχυθούν όσοι κρατάνε παλιούς σπόρους και να προσπαθήσουμε κι οι ίδιοι να τους αναπαράγουμε.Ο έλεγχος του φαγητού θα βοηθήσει την νέα τάξη να εδραιωθεί!
 Αναρωτηθείτε γιατί κανείς τις τελευταίες κυβερνήσεις δεν ενημέρωσε τον κοσμάκη τι σημαίνει codex alimentarius και τι συνέπειες θα έχει αυτός στην δημόσια υγεία. Μπας και είδατε κανέναν "πράσινο οικολόγο" να σας εξηγεί γιατί πρέπει να τρώτε μεταλλαγμένα κα ακτινοβολημένα λαχανικά ή γιατί επιτράπηκε η χρήση απαγορευμένων από την δεκαετία του '60 φυτοφαρμάκων κλπ;
 
 *Η χρήση αυξητικών ορμονών και αντιβιοτικών θα καταστεί υποχρεωτική σε όλα τα είδη ζώων, πτηνών, πουλερικών και ψαριών που προορίζονται για την ανθρώπινη διατροφή. Θα επιβληθεί σε παγκόσμιο επίπεδο η εισαγωγή άγνωστων και δυνητικά θανάσιμων γενετικά τροποποιημένων ποικιλιών σε ζώα, ψάρια και πτηνά. Θα επιτραπούν αυξημένα επίπεδα σε κατάλοιπα από - γνωστά για τις τοξικές τους επιπτώσεις σε ανθρώπους και ζώα-εντομοκτόνα και φυτοφάρμακα.
 
SINOMOSIOLOGOS
sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις