Βόμβα από τους NYT! Οι ισλαμιστές – σύμμαχοι της Κλίντον έσφαξαν τον πρέσβη στην Λιβύη και όχι η Αλ Κάιντα!



Νέο χτύπημα από τους ΝΥΤ που τον τελευταίο καιρό έχει αποστασιοποιηθεί πλήρως από την συμμορία της Κλίντον. Η εφημερίδα έκανε δική της, ανεξάρτητη έρευνα για τον εντοπισμό των ενόχων που δολοφόνησαν με φρικτό τρόπο τον πρέσβη των ΗΠΑ Κρίστοφερ Στήβενς με καταδρονική επίθεση στην διπλωματική αποστολή της Βεγγάζης.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο που να δείχνει εμπλοκή της Αλ Κάιντα – όπως υποστήριξε η Κλίντον στην απολογία της- στο χειρότερο χτύπημα κατά των ΗΠΑ μετά την 11η Σεπτεμβρίου.
Αντίθετα, όλα δείχνουν πως η επίθεση οργανώθηκε και ολοκληρώθηκε από ντόπιο πολέμαρχο, βασικό σύμμαχο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ κατά την εξέγερση ενάντια στον Καντάφι. Η συγκεκριμένη παραστρατιωτικη ομάδα είχε ηγετικό ρόλο στην “εξέγερση” με πλήρη αεροπορική και υλικοτεχνική υποστήριξη από τις ΗΠΑ και την Κλίντον.

 
Σύμφωνα λοιπόν με την επιτόπια έρευνα της εφημερίδας, οι μαρτυρίες των ντόπιων αλλά και μεταγενέστερα στοιχεία συνηγορούν ότι ο ισλαμοφασίστας πολέμαρχος Ahmed Abu Khattala είναι πίσω από την επίθεση και ο λόγος ήταν το περιβόητο “βίντεο που προσέβαλλε τον Μωάμεθ”!
Δηλαδή αυτοί που η Κλίντον και η προπαγάνδα των ΜΜ”Ε” παρουσίαζαν ως “μαχητές της δημοκρατίας και της ελευθερίας”, δεν ήταν τίποτε άλλο από ισλαμοφασίστες που στην πρώτη ευκαιρία στράφηκαν κατά των ευεργετών τους.Τα ευρήματα της εφημερίδας (για τα οποία δεν έχει υπάρξει ακόμα επίσημη απάντηση από Ομπάμα – Κλίντον) καταρρίπτουν και το γελοίο επιχείρημα των “αγαθών ισλαμιστών μαχητών” και της “κακιάς Αλ Κάιντα”. Η λεγόμενη “Αραβική Άνοιξη” στηρίχθηκε στα μαντρόσκυλα του ναζισμού – ιμπεριαλισμού, τους ισλαμοφασίστες. Ίσως αυτή η αποκάλυψη της εφημερίδας σταθεί αρκετή για να τελειώσει πολιτικά την Κλίντον, αφού θα χρησιμοποιηθεί από το Κονγκρέσο για την έρευνα που γίνεται σε βάρος της.


πηγη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις