Πιλότος αεροπλάνου κατήγγειλε οτι παρολίγον να συγκρουσθεί με UFO (BINTEO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Ο καπετάνιος του Airbus A320 εντόπισε ένα ασημένιο αντικείμενο να έρχεται κατευθείαν προς το πιλοτήριο, καθώς περούσε πάνω από Berkshire της Αγγλίας. Κοιτούσε έξω από το αριστερό παράθυρο ένα κλάσμα του δευτερολέπτου πριν από...

το παράξενο περιστατικό. Στην έκθεση ασφαλείας, δήλωσε: «Πως ο ίδιος γύρισε να κοιτάξει μπροστά, αντιλήφθηκε ένα αντικείμενο που κινείται προς το μέρος του στο ίδιο ύψος , ελαφρώς πιο πάνω από το παρμπρίζ του θαλάμου διακυβέρνησης.» Έχοντας πολύ λίγο χρόνο για να συγκεντρωθεί στο τι συμβαίνει και σκεφτόμενος ότι ήδη βρίσκεται σε πορεία σύγκρουσης με το ufo, χωρίς να προλαβαίνει να κάνει κάτι , έσκυψε δεξιά στον συγκυβερνήτη να τον προειδοποιήσει.

 Ο σοκαρισμένος καπετάνιος ξεφούρνισε:» Το είδες αυτό;»

 Αλλά σαστισμένος ο συγκυβερνήτης που δεν είχε δει το UFO, απάντησε: » Να δω τι;»

 Ο συγκυβερνήτης βλέποντας τρομαγμένο τον κυβερνήτη νόμιζε πως υπήρχε κάποια βλάβη στο αεροσκάφος

 « Ο συγκυβερνήτης γύρισε και τον κοίταξε και σκέφτηκε πως κάποιο σφάλμα υπήρχε στην λειτουργία του αεροπλάνου,» όπως αναφέρει στην έκθεση ασφαλείας.

 Ο καπετάνιος ήταν τόσο τρομαγμένος από το περιστατικό, που τον Ιούλιο ανέφερε την συνάντηση με το UFO στους υπεύθυνους ασφάλειας του UK Airprox Board, το οποίο ερευνά ατυχήματα στο βρετανικό εναέριο χώρο.

 Είπες στους εμπειρογνώμονες ότι είδε ένα ιπτάμενο αντικείμενο σε σχήμα πούρου ή μπάλα του ράγκμπι, το οποίο είχε ένα μεταλλικό φωτεινό χρώμα.

 Η παρολίγον σύγκρουση με ufo συνέβη 20 μίλια δυτικά του αεροδρομίου Heathrow, σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύθηκε την περασμένη εβδομάδα.

 Αλλά οι ερευνητές, οι οποίοι δεν αποκαλύπτουν ποια αεροπορική εταιρεία είχε εμπλακεί , απέτυχαν να βρουν οποιαδήποτε άγνωστα αεροσκάφοι στην περιοχή εκείνη την εποχή.
 Και πρόσθεσαν:» Δεν ήταν δυνατό να εντοπιστεί το αντικείμενο ή να καθορίσει η πιθανή αιτία αυτής της παρατήρησης.»
πηγη
anekshghta

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις