ΘΑ ΞΕΜΑΣΚΑΡΕΥΤΕΙ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ; ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥ BBC, Jimmy Savile.


Τον επόμενο μήνα το BBC θελει να βγαλει στη δημοσιότητα μια εσωτερική έρευνα του δείχνει ότι ο Jimmy Savile κακοποιουσε πολλά περισσότερα παιδιά από ό, τι πιστευόταν αρχικά .
Αυτό θα φέρει ένα κύμα σοκ στην Αγγλία και το ερώτημα είναι αν ο Πρίγκιπας Κάρολος θα καταφερει να μείνει απ' έξω;
Θα εχουμε συναρπαστικές στιγμές στην Αγγλία κατά τη
διάρκεια των προσεχών μηνών. Τα ερπετά του Buckhingham Palace προετοιμαζονται για την παραίτηση της Ελισάβετ , που σημαίνει ότι ο Charles επιτέλους θα γινει βασιλιάς.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα , θα είναι μια σταδιακή διαδικασία , κατά την οποία ο Charles θα αναλαμβανει τα καθηκόντων που του έχουν ανατεθεί. Δεν ειναι οτι τον θελουν στο θρονο αλλα επειδη η γιαγια δεν αντεχει πια.
Αυτο επειδή ο Charles μερικές φορές ήταν μια ωρολογιακή βόμβα για την « βασιλική οικογένεια » .
Όχι μόνο λόγω της συμμετοχής του στη δολοφονία της πριγκίπισσας Νταϊάνας , αλλά ίσως ακόμα περισσότερο λόγω της φιλίας του με τον πέρυσι πεθαμενο παρουσιαστή του BBC, και ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ Jimmy Savile.
Τον επόμενο μήνα θα γινει μια εσωτερική ερευνα από το BBC που δείχνει ότι ο Savile κακοποιησε περισσότερα από 1.000 παιδιά. Ένα μεγάλο μέρος αυτής της σεκσουαλικης κακοποιησης , εχει λάβει χώρα στα αποδυτήρια του BBC, όπου ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕ ο Savile αλλά ολοι τους κοίταζαν ακριβώς την αντιθετη πλευρα.
Ο αριθμός των πάνω από 1.000 παιδιων είναι δύο φορές μεγαλυτερος από ό, τι είχε αρχικά υποτεθεί . Όταν αυτή η ερευνα βγει στην επιφανεια θα προκαλεσει μεγαλο σοκ στην αγγλική κοινωνία και θα προκαλέσει μια μεγάλη κρίση στο BBC .

Ειναι ιδη γνωστο οτι η βρετανική βασιλική οικογένεια κάνει τα πάντα για να καλύψει τους δεσμούς φιλίας μεταξύ των Jimmy Savile και του Charles :
" Μια αγγλική εφημερίδα , η The Daily Star, δινει επτά μηνών μάχη για να πάρει κρίσιμες πληροφορίες . Όσον αφορά τη στενή σχέση του πρίγκιπα Καρόλου και του Jimmy Savile. Τελικα η βρετανική κυβέρνηση αναγκάστηκε να δώσει ορισμένες πληροφορίες ( εν μέρει) μετά από αρκετές αγωγές .
Ότι η έρευνα από το BBC θα προκαλέσει σοκ τον επόμενο μήνα, φαίνεται σχεδόν βέβαιο . Το μόνο ερώτημα σε μια τέτοια περίπτωση ειναι σε ποιο βαθμό θα καταφερει ο Charles να μείνει απ'έξω;

'Η συντομα θα ακουσουμε οτι ξαφνικα καποιοι εργαζομενοι του ΒΒC εχασαν την ζωη τους σε ατυχημα!!!

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις