Η Αντιτρομοκρατική και οι άγνωστες μυστικές επιχειρήσεις της για τον Χριστόδουλο Ξηρό.

Τουλάχιστον 5 μυστικές έρευνες σε σπίτια πραγματοποίησε τις τελευταίες ημέρες η αντιτρομοκρατική, σε μια προσπάθεια αναζήτησης στοιχείων για τους πιθανούς χώρους στους οποίους βρίσκει καταφύγιο ο Χριστόδουλος Ξηρός.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες και ασφαλείς πληροφορίες του και παρότι στην αντιτρομοκρατική δηλώνουν ότι αν κάνουν
επιχείρηση θα κάνουν μία και μοναδική αυτή της σύλληψης του, έχουν γίνει μέχρι στιγμής έφοδοι σε 2 σπίτια στα Εξάρχεια, και σε διαμερίσματα στην πλατεία Αττικής, στου Γκύζη και στο ... Ίλιον.

Το κίνητρο για όλες τις παραπάνω επιχειρήσεις δεν ήταν αναγκαστικά μετά από πλοηροφορίες περί της εκεί ύπαρξης του υπ' αριθμόν 1 σήμερα αναζητούμενου φυγά, αλλά η επιδίωξη εξάντλησης μέσω αυτής της διαδικασίας όλων των πιθανοτήτων για την ανακάλυψη προσδιοριστικών στοιχείων για τις διαδρομές πάνω στις οποίες κινείται.

Κάποιες από αυτές όμως,  οργανώθηκαν για το ενδεχόμενο της καταφυγής και ύπαρξης στα υπό έρευνα σπίτια του 56χρονου τρομοκράτη.

Όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές, περίπου 200 αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής συγκροτούν αρκετές δεκάδες συνεργεία ερευνών, ενώ δεκάδες επίσης είναι τα άτομα που έχουν μπει σε κλοιό παρακολούθησης, καθώς πθανολογείται ότι μπορεί κάποιοι αυτοί να έρθουν σε επαφή, ή να βρίσκονται μέσα στο δίκτυο υπόθαλψης του σύγχονου ευσεβούς πόθου...,

elas-lyste.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις