Απονομή (ΑΡΙΣΤΕΙΟΥ ΑΝΔΡΑΓΑΘΙΑΣ) σε αστυνομικό της Αμεσης Δράσης....

 
 
Σήμερα  ο Αρχ/κας Χρήστος Μπαλάσκας απο την Αμεση Δράση Αττικής τιμήθηκε με το ανώτερο βραβείο (Αριστείο Ανδραγαθίας) διότι την 17/05/2011 στον Βύρωνα Αττικής είχε ένοπλη συμπλοκή με άτομο που επέβαινε σε κλεμμένη Μοτ/τα στις 04.00 τα ξημερώματα.
Ο συναδελφός μας πεζός καταδίωκε τον δράστη ο οποίος όμως είχε καταφέρει προηγουμένως και ενώ πάλευαν για περίπου δέκα λεπτά να τον μαχαιρώσει στο μπράτσο (διαμπερές τραύμα).
Τραυματισμένος ο συναδελφός μας και ενώ προσπαθούσε να τον ακινητοποιήσει για δεύτερη φορά ο γιγαντόσωμος δράστης μπράβος στο επάγγελμα προσπάθησε να τον μαχαιρώσει στην καρδιά.
Εκεί όμως είναι το απίστευτο, η κονκάρδα της ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ σταμάτησε το μαχαίρι και ο συνάδελφος κατάφερε να ακινητοποιήσει τον δράστη πυροβολώντας τον στο πόδι....αν και τραυματισμένος.Στην κατοχή του δράστη στην ζώνη του βρέθηκε και ένα περίστροφο MAGNUM.
Aξιο λόγου να αναφέρουμε ότι σε όλη την συμπλοκή με τον κακοποιό μέρος έλαβε και ο συνάδελφός μας συνοδός του περιπολικού Αστυφύλακας Μηνάς Βασδέκης.
Η πολιτεία τίμησε τον συναδελφό μας Μπαλάσκα Χρήστο με το Αριστείο Ανδραγαθίας και τον προήγαγε στον Βαθμό του Ανθυπαστυνόμου.
 
 
Ο συναδελφός μας τιμήθηκε απο τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής Κο Μαχαιρίνα και τον Διοικητή της Αμεσης Δράσης Αττικής Κο Ζάγγα.
 
 
 
 
Με την σειρά μας να του ευχηθούμε και εις ανώτερα και πάντα κοντά στον πολίτη.
Πηγή 
 
ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ
Σε οσους προτασσουν με ανιδιοτελη τροπο τον εαυτο τους ως αναχωμα στην προστασια του κοινωνικου συνολου εμεις θα ειμαστε εδω και θα το δειχνουμε....ειδικα τετοιες εποχες που οι περισσοτεροι κοιταζουν την "παρτη" τους..

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις