ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΜΟΝΟ ΝΤΟΠΙΟΙ...!!!


Αυτος ειναι ενας από τους προγραμματικούς στόχους του ΣΥΡΙΖΑ, όπως διατυπώθηκε στην Πολιτική Απόφαση του Ιδρυτικού του
Συνεδρίου, τον Ιούλιο του 2013:

«Διασφαλίζουμε πλήρως τη λειτουργία των δημόσιων νοσοκομείων και των δομών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας (κέντρα υγείας, μονάδες υγείας του ΕΟΠΥΥ, δομές ψυχικής υγείας, κέντρα πρόληψης και απεξάρτησης), διατηρούμε και αναπτύσσουμε ένα δημόσιο σύστημα υγείας και δομών πρόνοιας υψηλής ποιότητας, προσιτό σε όλους, στο κέντρο και στην περιφέρεια. Εγγυόμαστε την ικανοποιητική λειτουργία και αναδιοργάνωση της δημόσιας περίθαλψης και τη δωρεάν καθολική πρόσβαση όλων των κατοίκων της χώρας - ΝΤΟΠΙΩΝ και αλλοδαπών - στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ανεξάρτητα από την εργασιακή ή ασφαλιστική τους κατάσταση. Επείγουσα πολιτική προτεραιότητα αποτελεί για τον ΣΥΡΙΖΑ η πλήρης υγειονομική κάλυψη του ανασφάλιστου πληθυσμού και η μηδενική συμμετοχή στα φάρμακα για τους χρονίως πάσχοντες και κάθε ασθενή που βρίσκεται κάτω από τα όρια της φτώχειας».

 
Προφανως για το ΣΥΡΙΖΑ που οπως πανε τα πραγματα θα γινει πολυ γρηγορα κυβερνηση δημιουργουνται καθημερινα ερωτηματα για το ποιας χωρας θελει να γινει κυβερνηση.
Ειναι κριμα που το συγκεκριμενο κομμα που αποτελει μια απο τις τελευταιες ελπιδες των Ελληνων  να μην αναγνωριζει τους Ελληνες.....ως Ελληνες ....παρα ως ντοπιους ιθαγενεις....

SINOMOSIOLOGOS
sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις