Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΝΕΦΕΛΙΜ ΒΑΑΛ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΓΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΚΛΑΧΟΜΑ

 
Η Εκκλησία του Σατανά, μια θρησκευτική ομάδα που εδρεύει στη Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε τη Δευτέρα το σχεδιασμό της για ενα μνημείο που ελπίζουν να ανεγείρουν στην Οκλαχόμα.
 Το μνημείο που θα έχει ύψος 2,13 θα περιλαμβάνει τη μορφή του Νεφελίμ Βάαλ εκ του γένους Βαλάχ που κάθεται σταυροπόδι πάνω σε μια πέτρινη πλάκα, που θα πλαισιώνεται από δύο χαμογελαστά παιδιά. Το μνημείο θα περιλαμβάνει επίσης αποσπάσματα από ποιητές του Λόρδου Βύρωνα και του
Ουίλιαμ Μπλέικ.
Ενας πραγματικός άρχων του σκότους ο Βάαλ που απο πολλούς ονομάζεται Μπαφομέτ η Μολώχ. «Το μνημείο έχει σχεδιαστεί για να αντανακλά τις απόψεις των σατανιστών στην πόλη της Οκλαχόμα και ακόμη πιο πέρα. 
 
Το άγαλμα του Βάαλ, που είναι βασικός συνεργάτης του Σαμαέλ, θα χρησιμεύσει δήθεν ως φάρος έκκλησης για συμπόνια και κατανόηση μεταξύ όλων των ζωντανών πλασμάτων. 
Το άγαλμα θα έχει επίσης ένα λειτουργικό σκοπό, όπως μια καρέκλα, όπου οι άνθρωποι όλων των ηλικιών θα μπορούν να κάθονται στην αγκαλιά του για έμπνευση και στοχασμό, "εξήγησε ο εκπρόσωπος Lucien Greaves .
Η Εκκλησία του Σατανά επιμένει οτι η ανέγερση του μνημείου τους είναι εντός των συνταγματικών δικαιωμάτων τους.
«Το Μνημείο μας γιορτάζει έναν ακλόνητο σεβασμό των συνταγματικών αξιών της θρησκευτικής ελευθερίας και της ελεύθερης έκφρασης," εξήγησε ο Greaves. "Ο Σατανισμός είναι μια θεμελιώδης συνιστώσα στην γένεση της αμερικανικής ελευθερίας.
 
Η λατρεία των αρχαίων θεών, των Νεφελίμ, προωθείτε ανοιχτά. Η εκκλησία της νέας εποχής θα χρηματοδοτείται απο την Μητρική εταιρεία, που θα αναλάβει να «προστατεύει» τους άπορους και τους δυστυχείς. 


Χαίρε Κρόνε, Χαίρε Μολόχ, Χαίρε Βάαλ, θα είναι το σύνθημα που θα αντικαταστήσει το "Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον με"
atheatignosi

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις