Σχέδια του καθεστώτος για μνημονιακό ψευτοπατριωτικό κόμμα που θα κοροϊδέψει τους Έλληνες !!!



Σχέδια του καθεστώτος για μνημονιακό ψευτοπατριωτικό κόμμα που θα κοροϊδέψει τους Έλληνες

Πολλά είναι τα σχέδια του καθεστώτος, προκειμένου να διασωθεί στις προσεχείς διπλές ή τριπλές εκλογές. Όλα, όμως, είναι καταδικασμένα να αποτύχουν, γεγονός που προβληματίζει εντόνως το Μέγαρο Μαξίμου, βάζοντας σε σκέψη τους συμβούλους του πρωθυπουργού, μαρξιστές και «ακροδεξιούς». Το πρώτο σχέδιο, φυσικά, είναι η όλη παράνομη και αντισυνταγματική, μεθόδευση εναντίον της Χρυσής Αυγής με την αγαστή συνεργασία διαπλεκόμενων κύκλων σε κανάλια, κόμματα και αρχές.

Το νέο τους σχέδιο αφορά την δημιουργία δικού τους κόμματος, το οποίο να κλέψει ψήφους από την Χρυσή Αυγή και να τους οδηγήσει στις αγκάλες των εχθρών του Ελληνισμού, που κατοικοεδρεύουν στην Συγγρού και στα γραφεία των διάφορων πολυεθνικών. Είδαμε, άλλωστε, τις προεργασίες με τα διάφορα κόμματα που φημολογούνταν ότι θα δημιουργηθούν, προκειμένου να επιτευχθεί ο συγκεκριμένος σκοπός.

Στην ιστοσελίδα του «Βήματος», η Κέζα Λώρη, μας αποκαλύπτει το σχέδιο του καθεστώτος, σε όλη του την ασχήμια. Σας παραθέτουμε τα καίρια αποσπάσματα του εν λόγω άρθρου:

«Η Νέα Δημοκρατία δεν θα τους προσελκύσει στις αναμετρήσεις του Μαΐου. Δεν εκλείπουν οι λόγοι που τους οδήγησαν στα άκρα, στην απέναντι όχθη, κόντρα στο μνημόνιο. Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες τρώγονται με τα ρούχα τους οπότε χρειάζεται κάτι άλλο, καινούργιο από τον χώρο της πατριωτικής Δεξιάς. Πόσο καινούργιο όμως; Μέσα σε ένα τετράμηνο δεν προλαβαίνει να στηθεί μηχανισμός ούτε να επιβληθεί ένα brand name. Το ευκολότερο λοιπόν είναι η μεταποίηση. Παίρνουμε το παλιό, το φθαρμένο, το μεταχειρισμένο που είναι ταυτόχρονα οικείο, κάνουμε παρεμβάσεις και το λανσάρουμε ως καινούργιο.

Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός είναι ό,τι πρέπει για την περίσταση. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει κάτι πιασάρικο, είναι ικανός να συγκινήσει τους πατριώτες, τους χριστιανούς, τους απογοητευμένους. Είναι ικανός να σπάσει την όποια ενότητα της Χρυσής Αυγής. Για το χώρο υπάρχουν δυο προοπτικές: να υπάρχει ακόμη η Χρυσή Αυγή ως τις Ευρωεκλογές και να παίξει το χαρτί του κυνηγημένου από τους προδότες ή να κατέλθει με άλλο όνομα, ακόμη πιο αγριεμένη, ακόμη πιο πειστική. Και οι δυο προοπτικές είναι άσχημες.

Το τοπίο παραμένει θολό καθώς οι συνθήκες είναι πρωτόγνωρες. Στη Μεταπολίτευση δεν έχει τεθεί κόμμα εκτός νόμου. Τα νέα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιτρέπουν την άμεση διάδοση θέσεων και την κινητοποίηση πλήθους. Δεν ξέρουμε πόσοι θα βαρεθούν να προσέλθουν στην κάλπη τη δεύτερη Κυριακή, δεν ξέρουμε πώς θα κινηθούν οι νέοι ψηφοφόροι, εκείνοι που τώρα εγγράφονται στους εκλογικούς καταλόγους. Ξέρουμε όμως ότι στο τέλος της άνοιξης η καθημερινότητα των πολιτών δεν θα έχει βελτιωθεί κι ας βγει η χώρα στις αγορές, κι ας υπάρξουν δημοσιονομικά αποτελέσματα.

Δεν υπάρχει δυσκολία στην ανάσταση του ΛΑΟΣ. Αρκεί το Μαξίμου να το καταστήσει συνομιλητή. Δυο τρεις ανακοινώσεις εναντίον του ανύπαρκτου αντιπάλου και σε μια εβδομάδα γίνεται υπαρκτός. Να μην ξεχνάμε ότι κάπως έτσι έγιναν φίρμες οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής: ασχολήθηκαν μαζί τους οι εχθροί τους.

Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι διάσπασης του ακροδεξιού στρατοπέδου, ενδεχομένως καλύτεροι. Αν πάντως δεν υπάρξει στρατηγική αυτή τη φορά, τα αποτελέσματα θα είναι μη αναστρέψιμα. Προς το παρόν είναι αναστρέψιμα.»

Απλά τα πράγματα, λοιπόν. Η ΝΔ θα μπορούσε να βιάσει το Σύνταγμα, να καταστήσει την Ελλάδα χειρότερη από μπανανία και να θέσει εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή, όχι γιατί θα κατάφερνε κάτι, αλλά επειδή έλπιζε ότι το νέο όνομα που θα χρησιμοποιούσε η Χρυσή Αυγή δεν θα προλάβαινε να γίνει γνωστό. Όμως, όπως παραδέχεται η Κέζα Λώρη, «τα νέα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιτρέπουν την άμεση διάδοση θέσεων και την κινητοποίηση πλήθους», οπότε το κόλπο θα είναι αποτυχημένο.

Τι σκέφτηκαν οπότε σε συνέχεια; «Δεν υπάρχει δυσκολία στην ανάσταση του ΛΑΟΣ. Αρκεί το Μαξίμου να το καταστήσει συνομιλητή. Δυο τρεις ανακοινώσεις εναντίον του ανύπαρκτου αντιπάλου και σε μια εβδομάδα γίνεται υπαρκτός.». Η ΝΔ θα βγάλει καμιά ανακοίνωση ψεύτικη εναντίον του Καρατζαφέρη ελπίζοντας ότι θα τσιμπήσει ο κόσμος. Άμα τσιμπήσει μετά θα τον εντάξει στην νέα συγκυβέρνηση του Μνημονίου. Άλλωστε γνωστός μνημονιακός ο Καρατζαφέρης και η γραφική κουστωδία του. Ίσως τον ενσωματώσει και στην ΝΔ για να μην υπάρχουν άλλα προβλήματα.

Ας δούμε, όμως, τι ανταπόκριση είχε το σχέδιο στους αναγνώστες:

Αυτοκριτικη | πριν 48′

Ξέρετε τι κατάλαβα κα Κέζα από το κείμενο σας; Ότι το ζητούμενο δεν είναι τα- καθώς πρέπει- κόμματα να βελτιωθούν και να διορθώσουν τα σφάλματα τους, αυτά που προφανώς οδήγησαν κάποιους ανθρώπους στα άκρα, αλλά να βρεθεί κάποια στρατηγική ώστε να μην παρεκκλίνουν, ποτέ ξανά, οι ψηφοφόροι. Ότι οι πολίτες θεωρούνται χειραγωγήσιμοι. Γιατί ναι, προφανώς η χρυσή αυγή είναι ακραία. Τα αλλά κόμματα “βλέπουν μέσα τους” ή θεωρούν ότι είναι άψογα; Αν έχω καταλάβει λάθος, παρακαλώ εσείς ή κάποιος σχολιαστής, να μου εξηγήσει. Θέλω στ΄ αλήθεια να έχω καταλάβει λάθος. Γιατί αν έχω δίκιο, αυτό μου προκαλεί μεγάλη απογοήτευση. Καλημέρα.

Τι λέτε, δηλαδή.. | πριν 59′

Δηλαδή με άλλα λόγια λέτε, επί τούτου το Μαξίμου να δημιουργήσει επιθέσεις εναντίον του ΛΑΟΣ ώστε να του δώσει κύρος και να πάνε οπαδοί και ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής κοντά του. Νομίζω αυτά αποτελούν σενάρια, ωραία για να γραφτούν για μυθιστόρημα. Το ζητούμενο είναι να εκλείπουν οι λόγοι που στέλνουν κόσμο στα άκρα, λόγοι που έχουν να κάνουν με ανεργία, φτώχεια, εξαθλίωση. Όλα τα άλλα…

Κ. Κέζα, στις 25 Μαίου 2014… | 11:32

ο ελληνικός λαός θα δώσει τέτοιο ποσοστό ψήφων στη Χρυσή Αυγή, (είτε συμμετάσχει στις εκλογές με το όνομα και το σύμβολό της, είτε συμμετάσχει στις εκλογές με άλλο όνομα και άλλο σύμβολο, (λόγω του ότι θα την θέσουν “εκτός νόμου”…), ώστε το πολιτικό σύστημα να εισπράξει μεγαλοπρεπέστατη και σβουριχτή “σφαλιάρα”…

Η Χρυσή Αυγή θα εκλέξει τουλάχιστον… | 11:15

τέσσαρες, (4), ευρωβουλευτές τον Μάιο 2014. Εξηγούμαι. Το σύνολο των ευρωβουλευτών είναι 751. Το σύνολο των ελλήνων ευρωβουλευτών είναι 22. Συνεπώς, το εκλογικό μέτρο για την εκλογή ευρωβουλευτή, (από την πρώτη κατανομή), είναι 100 %/22 = 4,545 %. Για την εκλογή τεσσάρων, (4), ευρωβουλευτών, (από την πρώτη κατανομή), απαιτείται ποσοστό ψήφων 4Χ 4,545 % = 18,181 %. Υπάρχει πολίτης ό οποίος να αμφιβάλλει ότι η Χρυσή Αυγή δεν θα λάβει αυτό το ποσοστό ψήφων, (τουλάχιστον);

122 πέρασαν, 128 απομένουν… | 11:12

Η σφοδρότατη επίθεση του συστήματος εναντίον της Χρυσής Αυγής, άρχισε την 17η Σεπτεμβρίου 2013, (πριν από 121 ημέρες). Παρά την παταγώδη αποτυχία της, θα συνεχισθεί μάταια για άλλες 128 ημέρες, (μέχρι να ξημερώσει η 25η Μαΐου 2014), οπότε και η Χρυσή Αυγή, με το αποτέλεσμα το οποίο θα επιτύχει στις ευρωεκλογές, θα ανατρέψει πλήρως το σύστημα. ‘Έχουμε δίκιο, υπομονή και αντοχή γι’ αυτό και θα νικήσουμε!

Είναι πλέον μη αναστρέψιμα… | 11:08

κ. αρθρογράφε, μη ματαιοπονείτε… Τα αποτελέσματα της ύπαρξης της Χρυσής Αυγής στο πολιτικό σκηνικό, (με την υπερψήφισή της από τμήμα του ελληνικού λαού στις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 και της 17ης Ιουνίου 2012), είναι πλέον μη αναστρέψιμα. Μελετήστε τις κρυφές δημοσκοπήσεις, (οι οποίες της δίνουν ποσοστά 15% – 18 %) και θα πεισθείτε. Εάν δε το πολιτικό σύστημα διαπράξει το τερατώδες λάθος να την θέσει εκτός νόμου, απλά θα επιταχύνει την ανάδειξή της σε αυτοδύναμη κυβέρνηση. Και με την ψήφο μου!


Πηγή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις