Energy Saver Pro: Η κρίση γεννά...απάτες!

Θα έχετε δει τις διαφημίσεις που κυκλοφορούν στο facebook, για μια συσκευή που θα μειώσει την κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος.

Αλλά αν δεν τις προσέξατε, θα σας τις δείξουμε.

Και ποιος δεν θα ήθελε να κάνει οικονομία στο ηλεκτρικό ρεύμα; Δεν είναι λίγοι αυτοί που την πάτησαν, και για να μην υπάρξουν άλλοι θα ξεσκεπάσουμε την απάτη.

Αν κάνεις κλίκ στη διαφήμιση μεταφέρεστε σε μια σελίδα που ο μηχανικός - ηλεκτρολόγος Κώστας Μητρόπουλος θα τσακίσει τους κλέφτες απατεώνες και ψεύτες, που σας ξεζουμίζουν τα χρήματα σας με τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος.

Ποιος είναι ο Κώστας Μητρόπουλος που μας αγαπάει τόσο πολύ, που πληρώνει διαφήμιση στο facebook για να μας ενημερώσει πως θα κάνουμε οικονομία στο ρεύμα;

Σύμφωνα με τη σελίδα ο μηχανικός - ηλεκτρολόγος Κώστας Μητρόπουλος εργάζεται σαν ηλεκτρολόγος εδώ και 20 χρόνια στη Θεσσαλονίκη όπου μένει μαζί με τη γυναίκα του και τις δυο υπέροχες κόρες του.

Σαν σωστός απατεώνας που είναι, έχει και πολλά ονόματα. Στην βουλγαρική έκδοση στης σελίδας εμφανίζεται με το όνομα Мартин Стаменов και στην Αγγλική έκδοση της ίδιας σελίδας εμφανίζεται με το όνομα Martin αλλά η ιστορία είναι η ίδια.




Δείτε:
http://www.energysavingtips-blog.com/gr/
http://www.energysavingtips-blog.com/bg/
http://www.energysavingtips-blog.com/en/

Η συσκευή εκτός από τη μείωση κατά 75% της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος, θα μειώσει και τα τετραγωνικά του σπιτιού σας με αποτέλεσμα να έχετε και μειωμένα δημοτικά τέλη και βέβαια μειωμένο χαράτσι. Προσοχή όσοι θέλετε να το αγοράσετε γιατί μπορεί να βρεθείτε με ένα δωμάτιο λιγότερο. 

Δε το πιστεύετε; Δείτε τα δημοτικά τέλη (που είναι ανάλογα με τα τετραγωνικά) της εικόνας που η σελίδα μας βάζει ως απόδειξη.

Ακόμη δε πίστεψες, άπιστε Θωμά, ότι η συσκευή θαύμα θα κάνει οικονομία 75%; Για να σε πείσουμε ας βάλουμε μερικούς μηχανικούς ακόμη να μιλήσουν, και μερικά σχόλια όσων χρησιμοποίησαν τη συσκευή. Δεν πειράζει που στη Βουλγάρικη και την Αγγλική σελίδα έχουν άλλα ονόματα μα την ίδια ιστορία!





Το ίδιο ακριβός συμβαίνει και στη σελίδα της παραγγελίας, που προσπαθούν να μας πείσουν τρεις μηχανικοί, η Σοφία, ο Μιχάλης και ο Αντρέας.

Συγχαρητήρια... αν το παραγγείλεις σήμερα θα πάρεις στην προνομιακή τιμή των 38ευρώ αντί για 69 ευρώ και δωρεάν αποστολή.

Αλλά τι θα συμβεί αν αλλάξουμε τη ημερομηνία και την πάμε ένα χρόνο μετά; Η συσκευή θαύμα, έκανε το θαύμα της πάλι και η ημερομηνία της προσφοράς άλλαξε. 

Για να δούμε και την εγγύηση της συσκευής. Μας εγγυούνται ότι αν δεν μειωθούν οι λογαριασμοί θα μας επιστραφεί το 100% του ποσού για την αγορά της συσκευής. 

Αλλά για να δούμε πιο προσεκτικά τους όρους.

Το καταλάβαμε; Όση μείωση θα δείτε στους λογαριασμούς σας, τόσο και άλλο τόσο να είσαστε σίγουροι ότι θα επιστραφούν τα χρήματα για την αγορά της θαυματουργής συσκευής.

Μπορούν αυτές οι συσκευές να μειώσουν το λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος;
Την απάντηση μας τη δίνει η γενική γραμματεία καταναλωτή.







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις