Οι "ιθαγενείς"πρέπει να εξοντωθούν με κάθε τρόπο...

Πρέπει να αφελληνιστούμε πλήρως,γιατί πρέπει να διαλυθούμε ως συνεκτική εθνική οντότητα,ως συγκροτημένη Ελληνική κοινωνία και οικονομία,να "ρευστοποιηθούμε,για να μας "χρησιμοποιήσουν"κατά το δοκούν τα τραπεζικά τραστ,οι τοκογλύφοι,μιας και το "οικόπεδο"Ελλάς έχει εξαιρετικά γεωστρατηγικά και γεωοικονομικά πλεονεκτήματα!
Είναι ο πιο προσοδοφόρος "λαχανόκηπος"της Ευρώπης,με τεράστιο φυσικό,πνευματικό,ορυκτό πλούτο,και εξαίσιο κλίμα και πανέμορφα νησιά-και τους πιο "πρόθυμους"προδότες πολιτικούς για να το παραδώσουν!

Οι "ιθαγενείς"πρέπει να εξοντωθούν με κάθε τρόπο,να γίνουνε παρίες,δουλοπάροικοι,μετανάστες στον τόπο τους ή αλλού!

Η οικονομία αυτή τη στιγμή είναι ήδη κατεστραμμένη,η εθνική άμυνα διαλύεται και τα σκάνδαλα επισπεύδουν τη διάλυση!

Τα παπαγαλάκια αναλαμβάνουν έργο για να πειστούμε ότι είμαστε"αποτυχημένο κράτος"και δε μπορούμε να αυτοκυβερνηθούμε,άρα ανοίγει ο δρόμος για τους επικυρίαρχους να μας επιβάλλουν και "πρακτικά"την κατοχή,διαμελίζοντας τη χώρα,όπως έκαναν με τη Γιουγκοσλαβία.Όλα αυτά ξεκίνησαν με το υποτιθέμενο χρέος,που μόνο των λαμογιών,των τραπεζών και των κομμάτων είναι κι όχι του λαού!

ΌΠΟΙΟΣ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ"ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΩΣ ΝΟΜΙΜΟ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ!ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ"ΤΗΣ ΔΟΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ!

Ο λαός πρέπει να "κοιμάται"και να ζει στον εικονικό κόσμο,που του "δείχνουν"'η να πέσει στην "παγίδα"του εθνικιστικού,ναζιστικού κόμματος της Χ.Α,για να ολοκληρωθεί "ήσυχα",χωρίς παλλαική εξέγερση,το έργο του αφανισμού του Ελληνικού έθνους!

Ούτε σημαία ούτε εθνικός ύμνος μας χρειάζεται πια!Γι'αυτό αυτά τα "σύμβολα"του αγώνα ενός λαού,που αντιπροσωπεύουν την ιστορική του συνέχεια και την ταυτότητά του,"παραδόθηκαν"στα χέρια του πιο ευτελούς και αποτρόπαιου φασιστικού μορφώματος,που χρηματοδοτείται αδρά από τους επικυρίαρχους,την Χ.Α!

Όλο το πολιτικό "παιχνίδι"είναι εικονικό,όπως και οι διώξεις της Χ.Α είναι μέρος της "παράστασης"για να τους ηρωοποιήσουν και να "τραβήξουν"κόσμο,με την παρωχημένη"λογική"της ανάθεσης!

Όποιος νομίζει ότι με εκλογές κι ανάθεση θα γλιτώσουμε από το "θηρίο"που σκιάζει τον "ήλιο"της Ελλάδας,είναι γελασμένος.

Όλοι μαζί μόνο μπορούμε να προλάβουμε το κακό,μόνο αν λειτουργήσουμε ως ενεργοί πολίτες,συνεννοηθούμε μεταξύμας χωρίς προαπαιτούμενα -ιδεολογικά και άλλα-και οργανώσουμε κατά τόπους και συντονισμ΄'ενα με την υπόλοιπη Ελλάδα Γενική πολιτική απεργία,στάση πληρωμών και λειτουργικές καταλήψεις,που θα σταματήσουν τη ροή χρήματος προς τα λαμόγια!

Αν τώρα δεν κατανοήσουμε το αυτονόητό μας καθήκον,να πάρουμε τη ζωή και τη χώρα στα χέρια μας-όσο είναι καιρός-ας μην κλαίμε αύριο για τον αφανισμό μας!

triklopodia

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις