ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΑΝΤΑΡΟ....(ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)



Διαβάστε πρώτα τι γράφει στη σελίδα του ο κομμουνιστής Νίκος Παλαμίδας..

Κάποιοι σήμερα με γέμισαν ντροπή..Κάποιοι σήμερα μπέρδεψαν τον τόπο συγκέντρωσης των χρυσαυγιτών και έβγαλαν τον φασισμό τους σε αντιφασιστική συγκέντρωση.

Κάποιοι σήμερα με γέμισαν ντροπή
Ο Μιχάλης ήταν εκεί, την λάθος στιγμή, στον λάθος τόπο. Βρέθηκε στο Μοναστηράκι την ώρα που εκεί βρισκόντουσαν - ανάμεσα σε άλλους χωρίς εισαγωγικά - και άτομα του "αντιεξουσιαστικού", "αναρχικού", "αντιφασιστικού" χώρου - με μεγάλα εισαγωγικά -. Ο ίδιος φαντάρος σε κάποιο νησί, είχε πάρει πενθήμερη άδεια και στο δρόμο για το χωριό κάπου στη βόρεια Ελλάδα, έκανε αναγκαστική στάση στην Αθήνα. Απ το πλοίο, στο σταθμό, με όλα του τα υπάρχοντα και παρέα ένα φίλο απ την ίδια μονάδα, κατέβηκαν για ένα καφέ στην πλατεία.
Το "λάθος" του όμως ήταν πως κουβαλούσε στον ώμο του μια στρατιωτική τσάντα. Μια τσάντα που έγινε το "κόκκινο" πανί στα μάτια κάποιων απ τους παρευρισκομένους και η αφορμή για να πέσουν πάνω του. Αυτή ήταν το μόνο κριτήριο για να τον θεωρήσουν χρυσαυγίτη και να τον δικάσουν σε μια δίκη του δευτερόλεπτου, ως φασίστα, χωρίς να ακούσουν ούτε για μια στιγμή την απολογία του "Δεν είμαι φασίστας, φαντάρος είμαι".
 
Δειτε το βιντεο εδω... 

πηγη
eglimatikotita

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις