Η αρχή των τελευταίων επιχειρήσεων προβοκάτσιας;

του system failure

Και τελικά βρέθηκε η οργάνωση που ανέλαβε την επίθεση κατά της κατοικίας του Γερμανού πρέσβη στις 30 Δεκεμβρίου 2013. Αυτή τη φορά, η "Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών" δεν καθυστέρησε τόσο πολύ. Τους πήρε μόλις ενάμισι περίπου μήνα για να δημοσιεύσουν την προκήρυξη. Σημαντική πρόοδος, αν σκεφτούμε ότι η προκήρυξη για την επίθεση στα γραφεία της ΝΔ, σχεδόν ένα χρόνο πριν, τον Ιανουάριο του 2013, ήρθε με καθυστέρηση πάνω από 5 μήνες!

Η "Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών" φαίνεται ότι αποτελεί το αποκούμπι του συστημικού κατεστημένου που προσπαθεί να διατηρηθεί στην εξουσία χρησιμοποιώντας το τελευταίο του χαρτί: την πολιτική του τρόμου.

Η προκήρυξη έρχεται, χρονικά, πολύ κοντά στη φυγή Ξηρού, κάτι που δείχνει ότι το παρακράτος είναι έτοιμο να κλιμακώσει τις επιχειρήσεις προβοκάτσιας μέσα στο επόμενο διάστημα και μέχρι τις ευρωεκλογές, αναλόγως βέβαια και από το τι θα δείχνουν οι δημοσκοπήσεις που οργανώνονται ως επί το πλείστων από εταιρίες-εργαλεία του συστήματος.

Είναι εκπληκτικό επίσης ότι, στην εποχή του διαδικτύου, η ανανέωση (το update) του "βιογραφικού" των τρομοκρατικών οργανώσεων, γίνεται με εκπληκτική ταχύτητα. Ενδεικτικό είναι ότι ένας από τους μεγαλύτερους ιστότοπους διάδοσης γνώσεων και πληροφορίας παγκοσμίως, η wikipedia, ανανέωσε αμέσως τις πληροφορίες σχετικά με την "Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών" μετά την τελευταία προκήρυξη (http://en.wikipedia.org/wiki/Popular_Fighters_Group). Το μόνο που απομένει είναι να δούμε τρομοκρατικές οργανώσεις με δικές τους ιστοσελίδες που να αναφέρονται στις δραστηριότητές τους!

Όμως το χειρότερο απ'όλα είναι, ότι μια πανικόβλητη και αδύναμη κυβέρνηση συνήθως αφήνει το παρακράτος να διαχειρίζεται εν λευκώ τις επιχειρήσεις αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης και εκφοβισμού των πολιτών, καθώς δεν φαίνεται να έχει την ικανότητα αλλά και τη δύναμη να ελέγξει μόνη της την κατάσταση, αλλά θέλει και να εξασφαλιστεί ότι δεν θα συνδεθεί με κανένα τρόπο με το σκοτεινό παρακράτος σε περίπτωση που κάποια στοιχεία βγουν στην επιφάνεια.

failedevolution.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις