Η Γερμανία δεν πήρε το μάθημα του Στάλινγκραντ και για αυτό θα το ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ!

Τα ναζίστικά στρατεύματα υπό το γερμανό στρατηγό Φον Πάουλους δεν πήραν το μάθημά τους και 69 χρόνια αργότερα βρίσκονται ξανά σε ουκρανικά εδάφη, κατέβαλαν το Κίεβο, ιστορική πρωτεύουσα της Ρωσίας το μεσαίωνα και στο βάθος βλέπουν πιθανώς
πάλι το Στάλινγκραντ.


του Στρατή Μαζίδη

Ναζιστοειδή και φασιστοειδή κυνηγούν τους πάντες και τα παντά. Χτυπούν, προπηλακίζουν και απειλούν. Το ελληνικό στοιχείο διώκεται όπως διαβάζουμε σε αρκετά ρεπορτάζ. Μια παρουσία αιώνων του ελληνισμού στις βόρειες ακτές της Μαύρης Θάλασσας βρίσκονται σε κίνδυνο. Δείγμα ότι οι φασιστές δεν αγαπούν τίποτε άλλο πέρα από τον εαυτό τους, ούτε καν τους θεωρητικά ομόδοξους. Άλλωστε είχαν φθάσει χθες βράδυ να κυκλώσουν ακόμη και τη ιστορικά μονή της Αγίας Λαύρας του Κιέβου όπου πραγματικοί γίγαντες της Ορθοδοξίας έχουν περάσει από εκεί αφήνοντας το σπουδαίο στίγμα τους στην εκκλησιαστική μας παράδοση. Φυσικά ως κλασσικοί ναζιστές δεν ήταν δυνατό να μην καταδίωξουν και τους εβραίους της χώρας.

Τα υποχείρια του Δ' Ράιχ είναι έτοιμα. Η ζάπλουτη Τιμοσένκο με τα κουλουράκια πλεξούδες στο κεφάλι βγήκε από τη φυλακή, η Μέρκελ την καλωσόρισε και τώρα ετοιμάζεται να χαρεί την περιουσία των $ 11 δις που έφτιαξε με τον ιδρώτα της.

Έτσι ήταν πάντα με τους συνεργάτες των ναζί. Καλοπερνούσαν και αποδεικνύοταν οι ίδιοι πολύ χειρότεροι ναζιστές κι από τους γερμανούς, όπως πχ τα SS των Λετονών κατά το Β' ΠΠ.

Η διαφορά σε σχέση με το 1943 είναι ότι πλέον οι πόλεμοι γίνονται με άλλο τρόπο και σε διαφορετικά πεδία μάχης. Βλέπετε είναι πολύ καλύτερο να έχεις κράτη δορυφόρους που τα κυβερνούν αχυράνθρωποι και για παράδειγμα πάρτε την Ελλάδα.

Άλλωστε η Ρωσία μπορεί μέσα σε λίγα λεπτά να τελειώσει την υπόθεση με τον Πούτιν να κάνει υπομονή για να αποφύγει μια γενικότερη ανάφλεξη μέχρι το σημείο εκείνο μετά το οποίο δε θα μπορεί πλέον να μην παρέμβει, ελπίζοντας ότι 90 μαχητικά, εκατοντάδες τεθωρακισμένα και 150.000 στρατός θα δράσουν "καταπραϋντικά" απέναντι στα φασιστοειδή και θα τους υπενθυμίσουν το πολύ σκληρό μάθημα του 1943.

Να δούμε αν θα χρειαστεί να τους το παραδώσουν...

πηγη
freepen

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις