Μήνυμα αγάπης από το Βρετανικό Βασιλικό Ναυτικό!



Το πλήρωμα αντιτορπιλικού του Βρετανικού Βασιλικού Ναυτικού στέλνει μήνυμα αγάπης για την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου στα αγαπημένα του πρόσωπα από το κατάστρωμα του πολεμικού πλοίου.
Το μήνυμα που λέει I Love you ή Σ 'αγαπώ, σχηματίστηκε από τους ναύτες του HMS Daring το οποίο επιστρέφει στο λιμάνι του Πόρτσμουθ μετα απο εννέα μήνες σε μια από τις μεγαλύτερες αποστολές του ναυτικού.


Μετά την αναχώρηση του από το Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάιο 2013, το HMS Daring , με ενα πλήρωμα 200 ατόμων, έχει σταματήσει σε 21 διαφορετικά λιμάνια και εχει διανύσει πάνω απο 30 χιλιάδες μίλια. 
Μεταξύ άλλωνς εχει διασχίσει τον Ατλαντικό Ωκεανό, εχει υποστήριξη επιχειρήσεις κατά της πειρατείας στην Καραϊβική Θάλασσα και στον Κόλπο του Άντεν , και παρείσχε άμεση ανθρωπιστική βοήθεια στις Φιλιππίνες στον απόηχο του τυφώνα Hiayan .
Το πολεμικό πλοίο έχει επίσης ασκηθεί με 15 άλλες ναυτικές δυνάμεις κατα την διάρκεια της πορείας του και εχει βρεθεί στη Θάλασσα της Τασμανίας, στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας, στην Ανατολική Θάλασσα της Κίνας, στον Ινδικό Ωκεανό , στην Αραβική Θάλασσα , στην Ερυθρά Θάλασσα και θα συνεχισει προσεχώς δραστηριότητες στη Μεσόγειο Θάλασσα πριν από την άφιξη του πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο στα τέλη Φεβρουαρίου.


πηγη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις