Μήνυμα των Illuminati σε διαφήμιση της Maserati στο Super Bowl


Η εταιρεία Maserati παρουσίασε στο Super Bowl ένα δυσοίωνο και κωδικοποιημένο σε συμβολική γλώσσα, διαφημιστικό video. Eίναι ένα κρυμμένο μήνυμα των Illuminati (;)
"Now They Strike.""Τώρα χτυπούν "
Πιθανή ερμηνεία των
μελλοντικών γεγονότων :
1 . Τροποποίηση του καιρού και χτύπημα με όπλα καιρού
2 . Κλιμακωτό κύμα ηλεκτρομαγνητικού όπλου για να χτυπήσει το ηλεκτρικό δίκτυο και να κατηγορηθεί γι αυτό η ηλιακή έκλαμψη.
3 . Κατάρρευση της οικονομίας και κήρυξη στρατιωτικού νόμου.
4 . Πρόκληση πανικού και αστυνομικό κράτος
5 . Bio - χημική επίθεση και εξέγερση
6 . Εξέγερση του πληθυσμού, καταστολή τους από την αστυνομία και στρατιωτική εξέγερση
7 . Νόμοι που θεσπίζουν και επιβάλλουν μόνιμη αναστολή του Συντάγματος
8 . Φασισμός και τεχνοκρατία που εγκαθιδρύεται με την Ατζέντα 21, καλυμένα με το προσωπείο μιας δήθεν ασφάλειας.
Το σύμβολο της Maserati τρίαινα παραπέμπει στο Δία και ένα σύμβολο της Ατλαντίδας . Είναι, επίσης, το διπλό V το οποίο είναι το 66 στην αριθμολογία .
Αυτός είναι ο αριθμός της αβύσσου ή οι έκπτωτοι άγγελοι » στην Μασονία και στις γνωστικές σχολές με τα μυστήρια της κρυμμένης γνώσης.. Είναι, επίσης, ένα ανάποδο "Μ" ή W το οποίο επίσης είναι σύμβολο των Τεκτόνων.

Το video χρησιμοποιεί τη φράση "The opposite of ordinary." ¨δηλ. "Το αντίθετο του συνηθισμένου". Η πραγματικότητα δηλ. που προβάλλουν δεν είναι μόνο μια ψευδαίσθηση , αλλά είναι η ακριβής αντιστροφή της αλήθειας, Εντελώς αντίθετη με την αληθινή πραγματικότητα και την αληθινή Γνώση . Με άλλα λόγια, ξέρουν την αληθινή ανθρώπινη ιστορία και είναι μυημένοι στην πραγματική κρυμμένη γνώση, την απόκρυφη ιστορία και την εσωτερική αλήθεια . Χρησιμοποιούν εξαπάτηση , μαύρη μαγεία , υποσυνείδητα μηνύματα, τη δύναμη της αυθυποβολής και των μυστικών κοινωνιών που επικοινωνούν μέσα από σύμβολα και συμβολική μεταφορική γλώσσα . Ως εκ τούτου, ένας τέλειος τρόπος για να μιλήσουν μεταξύ τους και τις μάζες σε πέπλο μυστικότητας, είναι η παρουσίαση μιας εμπορικής διαφήμησης, κατά τη διάρκεια του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος στην Αμερική .
Ο σκοπός είναι να ευαισθητοποιήσουν όλους στις τάξεις τους, δηλ. μια συλλογή μυστικών κοινωνιών ή να ενεργοποιήσουν τους « Illuminati »- το περίφημο σχέδιο τους . Παράλληλος στόχος είναι να ενημερώσουν το κοινό υποσυνείδητα και να αποκτήσουν την πνευματική ή ηλεκτρομαγνητική ή ενεργητική συναίνεση ή άδεια για να γίνει αυτό.
Χρησιμοποιήστε τη συνείδησή σας, ώστε συνειδητά να μην επιτρέψετε να γίνει αυτό.
Πηγαίνετε έξω στο δρόμο και πείτε " Είμαι ελεύθερος άνθρωπος με τη δική μου ελεύθερη βούληση .
" Να είστε προετοιμασμένοι για ένα αστυνομικό κράτος και να έχετε μια θέση για να υποχωρήσετε στην περίπτωση που συμβεί αυτό.
Ακόμη και η έκθεση Drudge και άλλα μεγάλα μέσα ενημέρωσης προβλέπουν αυτήν την κατάρρευση και προειδοποιούν λέγοντας λέξη προς λέξη "have an exit plan." Να έχετε ένα σχέδιο εξόδου . " -

Drudge Report

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις