MAΣΟΝΙΑ: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 H “Ελεύθερη Ώρα” το σημερινό της πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της Σόνιας Μαυρίδου, αφιερώνεται στον εβραιοσιωνισ…τή Ντέϊβιντ Χάρις τον οποίο κατονομάζει ως τον άνθρωπο που ....
ουσιαστικά κυβερνά την Ελλάδα. Είναι Πρόεδρος των Εβραίων της Αμερικής, της οργάνωσης AJC (American Jewish Comitee) .

Η εφημερίδα αναφέρει πώς εμφανίστηκε στη χώρα μας τον Νοέμβριο του 2011, λίγο πριν ο Γ. Παπανδρέου παραδώσει την εξουσία στον δοτό πρωθυπουργό Παπαδήμο. Την εποχή εκείνη, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η “Ε.Ω.”, συναντήθηκε ο “Σαμαράς-Μπεναχίμ” με τον Ντέϊβιντ Χάρις της ΑJC.

Ήταν το διάστημα που ακόμη ο Σαμαρά τό’παιζε αντιμνημονιακός, φωνάζοντας ότι αν γίνει Πρωθυπουργός θα διώξει την τρόικα! Αμέσως μετά την συνάντηση με τον Ντέϊβιντ Χάρις ο Σαμαράς άλλαξε στάση κι έγινε ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ!

Τότε λοιπόν, σύμφωνα πάντα με την “Ε.Ω.” οι σιωνιστές είπαν στον Παπανδρέου να φύγει από την εξουσία και την κυβέρνηση ανέλαβαν οι ILLUMINATI του τραπεζίτη Παπαδήμου. Μια κυβέρνηση η οποία μετά από λίγους μήνες ψήφισε το PSI, το δήθεν “κούρεμα” του δημόσιου χρέους το οποίο ουσιαστικά πρόσθεσε νέα δανεικά και δεσμά την ήδη σκλαβωμένη χώρα!

Το επόμενο διάστημα, με εντολές του Ντέϊβιντ Χάρις και της AJC έφυγαν από το κόμμα Καρατζαφέρη οι δύο ακροδεξιοί Άδωνις και Μάκης οι οποίοι πήγαν στη ΝΔ.

Εκεί όμως που ο Ντέϊβιτν Χάρις είχε καθοριστική παρέμβαση στα ελληνικά πράγματα ήταν στην διάλυση-φυκάκιση της Χρυσής Αυγής. Όπως γράφει η “Ε.Ω.”, τον Σεπτέμβριο του 2013 η Χρυσή Αυγή ήταν δεύτερο κόμμα, μπροστά από τη ΝΔ. “Τότε βάλανε τον Δένδια να συλλάβει το Νίκο Μιχαλολιάκο και άλλους ηγετικούς παράγοντες της Χ.Α.” με αστείες κατηγορίες, σημειώνει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.

Η δημοσιογράφος Σόνια Μαυρίδου επισημαίνει: “Ο Ντέϊβιντ Χάρις, ο ΥΠΕΡΣΙΩΝΙΣΤΗΣ που ΜΑΣ μισεί θανάσιμα, προσπαθεί να βγάλει εκτός νόμου την Χ.Α.”.

Επίσης, ή “Ε.Ω.” εμπλέκει την δράση του Ντέϊβιντ Χάρις και στις υποθέσεις των περφερειακών-δημοτικών εκλογών με απώτερο σκοπό να περιέλθει στονέλεγχο των Εβραίων η Κεντρική Μακεδονίας.

“Τι λέει ο…Ντέϊβιντ Χάρις; Να μην κατέβει ο Τζιτζικώτας για περιφερειάρχης γιατί ειναι …φιλοχρυσαυγίτης. Να μην κατέβει ούτε ο Καρυπίδης για περιφερειάρχης γιατί μίλησε για εβραιϊκή ΝΕΡΙΤ!!

Να μην κατέβει η Χρυσή Αυγή στις εκλογές γιατί είναι “αντισημίτες” και “ναζιστές”. Γιατί δείχνει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον ο Ντέϊβιντ Χάρις για την Κεντρική Μακεονία ειδικά;”, αναρωτιέται με νόημα η εφημερίδα για να καταλήξει στο εξής εκπληκτικό: “Μήπως για να κάνουνε οι σιωνιστές το σχέδιο BULGRAVIA …όπου θα πάρουνε την Ελλάδα μας, την Κεντρική Μακεδονία και θα φτιάξουνε νέο φιλοεβραϊκό κράτος με Βουλγαρία, Σκόπια κ.λ.π.;”.

makeleio

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις