ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ «ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΕΣ» ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΓΙΟΡΤΗ PURIM;;;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Γράψαμε πρόσφατα πως τα σύγχρονα Καρναβάλια ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ και τον ένδοξο αρχαιοελληνικό πολιτισμό: Κάποιοι μας λοιδώρησαν, αλλά με τη σημερινή μας αποκάλυψη θα...βουλώσουν πολλά στόματα και θα μάθει ο κόσμος ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την αλήθεια!
Αναγνώστης λοιπόν, μας επισημαίνει τα εξής:
Τον περασμένο αιώνα ξεκίνησαν από κάποιους Μασώνους στην Πάτρα τα καρναβάλια και σιγά - σιγά μετά από δεκαετίες απλώθηκε το πράγμα σε όλη την Ελλάδα. Προβλήθηκε μάλιστα ως αναβίωση παλαιών δικών μας αρχαίων εθίμων!!!
Τα καρναβάλια σε όλη την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο είναι αρχαία γιορτή, πράγματι!! ΠΟΙΟΥ ΛΑΟΥ ΟΜΩΣ αφού δεν είναι δικά μας;;;!!!!!!!
Λοιπόν...δώστε στην αναζήτηση την λέξη PURIM, διαβάστε και δείτε εικόνες κι αφούτσιτώσει λίγο η πίεσή σας θα καταλάβετε! (Τι να μη μας λένε μετά συνωμοσιολογους!!Εδώ, εγώ τα διάβαζα και δεν πίστευα στα μάτια μου!!!)
ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ (τον ΙΔΙΟ ΜΗΝΑ μάλιστα, τον Φεβρουάριο!) ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΓΙΟΡΤΗ PURIM!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
ΠΑΡΤΕ ΚΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ (και όχι, δεν είναι σύγχρονο για να μοιάζει στα λάτιν αποκριάτικα, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ! ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΟΠΩΣ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ!!! ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΟΙ ΛΑΤΙΝΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΕΒΡΑΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ Και ΧΟΡΕΥΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΠΑΣΩΝ!!!!!!! (Αφιερωμένο και στους υπέρμαχους του καρναβαλιού "δωδεκαθε'ι'στες", να χορεύουν και να μη τους βγαίνει αυτό το βίντεο απ' το μυαλό!  Να δω μετά τι "γούστα θα βγάζουν"!!


Με μία αναζήτηση, βρήκαμε τι εστί Purim. Διαβάστε εδώ.
Δείτε φωτογραφίες από έναν τυπικό εορτασμό του εβραϊκού Purim:


 Και τώρα, εικόνες από το Καρναβάλι της Πάτρας:
ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ;;;
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗΕΛΛΑΔΑ;;;
Το λέμε ξανά, μπας και το καταλάβουν ορισμένοι: ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ PURIM!!!
Πόσο ελληνικό είναι αυτό;;; Ειδικά οι...ελληνοαρχαιολάτρες "εβραιοφάγοι" ας μας απαντήσουν!
Ραββίνοι μεθοκοπούν κατά τον εορτασμό του Purim στα Ιεροσόλυμα: Μέρες χαράς και κραιπάλης για τους Εβραίους...Εμείς, ΓΙΑΤΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΜΟΥΜΑΣΤΕ;;;

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, τα Καρναβάλια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ούτε καν ευρωπαϊκά! Αλλά ένα εβραϊκό έθιμο ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!!!
Εσύ που τα διαβάζεις όλα αυτά, θα συμμετέχεις φέτος στο Purim...;*
*Δηλαδή τα Καρναβάλια της Πάτρας και άλλων πόλεων!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις