ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ....ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ...ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ....


Διαβαζοντας διαφορα αρθρα με τετοιες επικεφαλιδες αυτο που μου ερχοταν στο μυαλο οπως και του υπολλοιπου κοσμου ειναι οτι με τετοια κριση και οι αστυνομικοι παιρνουν υπερωριες?
Το εψαξα το θεμα και τελικα ειναι μια απατη απο το ιδιο το συστημα ειτε για
να φερει οπως κανει παντα μια εργασιακη ομαδα απεναντι απο τις αλλες ειτε ενα πολιτικο τεχνασμα μιας και πλησιαζουν εκλογες.
Εψαξα το θεμα και ειναι το εξης απλο...
Ολοι οι αστυνομικοι δουλευουν λογω της φυσης της εργασιας τους 6 ημερες την εβδομαδα(πολλοι δουλευουν και 7 με την δικαιολογια οτι θα παρουν καποια αλλη στιγμη τα χρεωστουμενα ρεπο τους).
Ημερολογιακα και εργασιακα ο ενας μηνας εχει 4 σαββατα η κυριακες ο επομενος εχει 5....οποτε τον ενα μηνα πληρωνονταν 4 σαββατοκυριακα και τον επομενο 5 ....οπως και καθε αλλος εργαζομενος που εργαζεται σαββατοκυριακα....
Καποιος απο τους "φωστηρες" που εχουν σε καποιο οικονομικο επιτελειο για να δειξει οτι ειναι καλος "γλυφτης" και να εξοικονομησει κονδυλια ειχε την φαεινη ιδεα να πληρωνονται 4 σαββατα η κυριακες ανεξαρτητα αν ο μηνας εχει 4 η 5....Προφανως αυτος που το σκεφτηκε δεν παταει καθολου τα σαββατοκυριακα οποτε του φανηκε καλη ιδεα...
Οποτε εστειλαν ενα σημα σε ολες τις υπηρεσιες για να το εφαρμοσουν.Μετα το δικαιολογημενο σαλο που εγινε...ανεσταλλει αυτο....ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ.....
Δηλαδη τι εγινε?......Βγαινει καποιος και σου λεει......σου παιρνω ενα μερος των χρηματων σου με εντεχνο τροπο.Σε αδικω και σε κανω να λυπασαι....Ομως μετα ερχεται ο δικαιος "αρχηγος" και σου λεει οχιιιιιιιιιιι......ειναι αδικο στα γυρναω πισω.......Μπραββββββββββββοοοοοοοοο και χειροκροτηματα στον αρχηγο....και ειναι ολοι πια χαρουμενοι....!!!!!!
Ενα σατανικο και προεκλογικο τερτιπι που χωρις να χαλασεις ενα ευρω,κανεις ενα σωρο "κουτους" να νιωθουν χαρουμενοι....
Τωρα ποσοι αστυνομικοι "εφαγαν" αυτο το παραμυθι ειναι μια αλλη ιστορια.....αλλα...αν κρινω απο τα σχολια που ακουσα.....πρεπει να ειναι ελαχιστοι!!!!

SINOMOSIOLOGOS
sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις