Χαρτονόμισμα της Ουκρανίας με μασονικό συμβολισμό

Στο Εθνικό νόμισμα 500 Hryvna της Ουκρανίας, κοπής 2006,  απεικονίζεται ένα μασονικό σύμβολο: Το μάτι του "Μεγάλου Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος» και το Κίεβο-Mohyla, Ακαδημία στο Κίεβο)

Αν όλα αυτά υπάγονται, όπως αναφέρουν κάποιοι μηδενιστές της συνωμοσιολογίας, στη σφαίρα του φανταστικού ...γιατί κυριαρχούν και υπάρχουν παντού, από τις στοές , τις εκκλησίες, τα χρήματα, τη βιομηχανία του Hollywood, τη μουσική βιομηχανία ,τα βιντεοπαιχνίδια μέχρι και στη διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου ;


Τα σχόλια δικά σας.

Τις φωτογραφίες την είδαμε Εδώ
Πηγή: .awakengr
 
Απίστευτες σκηνές απαθανατίστηκαν κατά την επίσκεψη, την Παρασκευή (28/02), του υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου στη Ρόδο και πιο συγκεκριμένα στο κτίριο του παλιού νοσοκομείου του νησιού.

Το συγκεκριμένο κτίριο αποτελεί εδώ και αρκετά χρόνια "ανοικτή πληγή", αφού είναι εγκαταλελειμμένο και λεηλατημένο και έχει γίνει άντρο τοξικομανών. Οι υποσχέσεις που έχουν δοθεί για αξιοποίηση του είναι πολλές και αποτελεί το "μήλον της έριδος" μεταξύ των υπουργείων Υγείας και Δικαιοσύνης, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι οριστικό μέχρι στιγμής.

Κατά την επίσκεψη του κ. Αθανασίου στον χώρο, αρκετοί τοξικομανείς βρίσκονταν περιμετρικά του κτιρίου αλλά υπήρχαν και τρία άτομα, τα οποία είχαν "ξεχαστεί" σε έναν λεηλατημένο θάνατο. Μάλιστα, την ώρα που ο υπουργός περνούσε από το συγκεκριμένο σημείο, οι παριστάμενοι είδαν έκπληκτοι τους τοξικομανείς να κάνουν μπροστά στα μάτια τους ενδοφλέβια χρήση ηρωίνης.



 

πηγή
- See more at: http://www.hellas-now.com/2014/03/blog-post_7805.html#sthash.OlmX7xag.dpuf

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις