Σκηνικό έντασης στο Αιγαίο ετοιμάζουν οι Τούρκοι στρατηγοί!

Σκηνικό έντασης στο Αιγαίο ετοιμάζουν οι Τούρκοι στρατηγοί

Στο «στόχαστρο» Ελλάδα και Κύπρος
Συνάδελφος Τούρκος δημοσιογράφος έλεγε χαρακτηριστικά, να είσαστε απολύτως σίγουροι ότι...
 «Δεν πρόκειται να σαπίσει στη φυλακή ένας τόσος μεγάλος αριθμός ανώτατων στρατιωτικών του τουρκικού στρατού. Οι εξελίξεις σε λίγο θα είναι
ανεξέλεγκτες στη χώρα μου».

Έτσι ακριβώς έγινε… Το κύκλωμα των στρατηγών έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο αποσταθεροποίησης στην Τουρκία και καθαίρεσης του Ερντογάν.

Είναι προφανές πως οι Τούρκοι στρατηγοί αντεπιτίθενται κατά του Ερντογάν και ήδη τα πρώτα «σημάδια» είναι εμφανή. Βίαιες συγκρούσεις, σκάνδαλα που στοχεύουν στον πρωθυπουργό και την οικογένειά του, κοινωνική έκρηξη, ανθρωπιστική κρίση. Ξεκάθαρη στρατηγική για να ρίξουν τον Ερντογάν, να ανέλθουν σταδιακά στην εξουσία και να εφαρμόσουν τα «ύποπτα» σχέδιά τους.

Τις εξουσίες της ΜΙΤ ενισχύει ο Ερντογάν

Οι στρατηγοί προκειμένου να ανεβάσουν το ηθικό των Τούρκων πολιτών δεν αποκλείεται  να δημιουργήσουν θερμά επεισόδια τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα.

Οι Τούρκοι γνωρίζουν καλά ότι Ένοπλες Δυνάμεις στην Ελλάδα και την Κύπρο έχουν χτυπηθεί από την κρίση και όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις αρχίζουν να κοιτούν πονηρά χτυπώντας στο αδύνατο σημείο.

Με σύμμαχους τους φανατικούς ισλαμιστές οι Τούρκοι στρατηγοί είναι δεδομένο πως θα στήσουν σκηνικό έντασης στο Αιγαίο. Αν οι συνθήκες το επιτρέψουν, τότε δεν θα διστάσουν να προκαλέσουν ακόμα και με στρατιωτική επέμβαση.

Τα κοιτάσματα σε Κύπρο και Αιγαίο είναι μεγάλο δέλεαρ και δεν πρόκειται να επιτρέψουν στους «γείτονες» να τα εκμεταλλευτούν μόνοι τους.

Όλα δείχνουν ότι όλα τώρα ξεκινούν στην Τουρκία και αυτό σημαίνει διπλάσια επαγρύπνηση από ελληνικής πλευράς και κατ' επείγουσα ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι είτε ή μία είτε η άλλη παράταξη, είτε οι κεμαλικοί του Ιλκέρ Μπασμπούγ, είτε οι νεο-οθωμανοί του Ταγίπ Ερντογάν θα θελήσουν να εξάγουν την κρίση και να καταγάγουν επιτυχία κατά του «ιστορικού εχθρού» της Ελλάδας...

newsbomb.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις