Το ψάρι βρωμάει απο το κεφαλι! Ο πρωθυπουργός Κάμερον, προστάτης της παιδοφιλίας


Στην Αγγλία συνελήφθη ένας υψηλόβαθμος δημόσιος υπάλληλος για την κατοχή παιδεραστικου υλικού. Για μια εικοσαετία ήταν υπεύθυνος σύμβουλος στο υπουργείο στο θέμα της παιδεραστίας και γνωστός του Ν. Κάμερον.
Στην Αγγλία η η λατρεία των παιδιών ξεπερνά πολλά όρια οπου υγιείς άνθρωποι ούτε κάν θα μπορούσαν να
φανταστούν.
Είκοσι χρονια δούλευε ο Άγγλος πρωθυπουργός με τον Patrick Rock, που συνελήφθη με την κατηγορία παιδεραστίας.
Ο Patrick Rock ήταν υπεύθυνος επάνω στα φίλτρα του Ίντερνετ εναντίον της παιδοφιλίας. Έβαλαν το λύκο να φυλάει τα πρόβατα οι Άγγλοι....με τόση πρόοδο, η δημοκρατική και φιλελεύθερη Αγγλία, ειναι η Ευρωπαική πρωταθλήτρια ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ!
Τύφλα να έχουν οι Βέλγοι με τον Dutroux τους!
Οι Άγγλοι με τα διαδικτυακά φίλτρα τους χειρίζονται τη λατρεία των μικρών παιδιών στα υψηλότερα κλιμάκια της κοινωνίας τους, άκρως επαγγελματικά. Η δίψα της ελίτ στην Βρετανία για την παιδική σάρκα και αποκομιση ενέργειας μέσω του παιδικού σεξ, ειναι για αυτους ζωτικης σημασιας.
Ο Rock πήρε την δουλειά του τόσο σοβαρά που η έννοια 'προστάτης' των παιδιών ελαβε διαστασεις που ο απλος Αγγλος πολιτης δεν θα μπορουσε ποτε να διανοηθει....απλα γιατι αυτη ειναι η πραγματικότητα μεσα στην οποια της, ζει.
ΠΙΣΤΕΥΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΣΟΥ!
Ο Patrick Rock συνελήφθη στις 12 Φεβρουαριου αλλα ο Άγγλος πρωθυπουργός Ν. Κάμερον εκανε τα παντα για να σκεπασει την υποθεση. Βλεπετε οι ευρωπαιοι ειναι τόσο εξελιγμένοι..προοδευτικοι....και σε θεση να να πλαθουν την πραγματικοτητα της μαζας.
Σε ολες τις χωρες τα παιδοφιλικα κυκλωματα εχουν τα πιονια τους στις υψηλοβαθμες θεσεις κλειδια. Ειναι τελεια οργανωμενοι οπως ειδαμε στο Βελγιο με τον Dutroux αλλα και στην Ολλανδια που αυτη τη στιγμη δικαζεται ο Joris Demmink.
Ο πρώη Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ασφάλειας και Δικαιοσύνης στην Ολλανδια (2002-2012) που κατηγορειται για την σεξουαλικη κακοποιηση δεκαδων παιδιων. Γνωστο εδω και χρονια αλλα ποιος τολμαει να τον δικασει; Οι αλλοι παιδεραστες;
Αλλα οπως λεει, για μια ακομα φορα, μια σοφη Ελληνική παροιμία... ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!
ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ; ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ;

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις