ΟΙ ΙΡΑΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΝΕΦΕΛΙΜ ΒΑΑΛ

 

Αρκετοί άνθρωποι μαζεύονται έξω από μια αίθουσα σε θερμοκρασίες 23-βαθμών για να φάνε μια παραδοσιακή ιρανική σούπα αποκαλούμενη «τέφρα» και να πηδήξουν πάνω από μια γραμμή από πολλές μικρές πυρκαγιές ως μέρος ενός 3.000 ετών τελετουργικού φεστιβάλ πυρκαγιάς ριζωμένο
στον Ζωροαστρισμό.
 21 Μαρτίου η πρώτη ημέρα της άνοιξης, σηματοδοτεί το Nowruz, την αρχή του έτους 1393 σχετικά με το περσικό ημερολόγιο.

Σύμφωνα με την παράδοση, πηδούν πάνω από τη φωτιά και παίρνουν τη ζεστασιά και το φως από τις φλόγες. 

Η γιορτή που σηματοδοτεί την εαρινή ισημερία είναι γεμάτη με σύμβολα της άνοιξης, της αναγέννησης και της ανανέωσης.

Το Μπα-Ρούζ έχει τις ρίζες του στον Ζωροαστρισμό, μια θρησκεία που ιδρύθηκε από τον προφήτη Ζωροάστρη τον έκτο αιώνα π.Χ., σε αυτό που γνωρίζουμε ως σημερινό Ιράν. 

Η πίστη στην αρχαία Περσία, εκτεινόταν από τα μέρη του Αφγανιστάν και της Ινδίας στη Βόρεια Αφρική και την Τουρκία.

Το Μπα-Ρούζ γιορτάζεται σε διάφορους βαθμούς στην Τουρκία, το Αζερμπαϊτζάν, την Αλβανία και πολλές άλλες χώρες, αλλά πουθενά με περισσότερο πάθος από ό, τι στο Ιράν, όπου τα σχολεία και οι επιχειρήσεις κλείνουν για δύο εβδομάδες, κατά τρόπο παρόμοιο με τις γιορτές των Χριστουγένων στην Αμερική και την Ευρώπη.

Οι πραγματικές όμως ρίζες του φεστιβάλ είναι Δαιμονικές, αλλά συνδέονται και με τον Νεφελίμ Βάαλ εκ του γένους Βαλάχ. Η γιορτή του Ιράν μπορεί να μην ονομάζεται Μπελτέιν, αλλά έχει σχέσεις με αυτή τη γιορτή. Αρχικά, η γιορτή Μπελτέιν ήταν προς τιμήν του Θεού Βάαλ, και από εκεί προέρχεται το όνομα Beltane.

"Η ετυμολογία της λέξης σημαίνει "φωτεινή φωτιά", "μπάλα-φωτιά" ή "φωτιά (Βάαλ), ένας απο τους 72 Βασιλείς Νεφελίμ εκ του γένους Βαλάχ. Επίσης τα πανηγύρια της 1η Μαΐου κυριολεκτικά πηγάζουν από μια μορφή του ήλιου και τήν λατρεία της φωτιάς. 

Beltane, ο εορτασμός της επιστροφής του Ήλιου, της φύτευσης των καλλιεργειών, και η αναγέννηση της άνοιξης.

Το Beltane είναι σύνδεσμος μεταξύ εαρινής ισημερίας και θερινού ηλιοστασίου. Λόγω της ευθυγράμμισης της γης σε αυτή τη σημαντική στιγμή, η τηλεπαθητική επικοινωνία με τους Θεούς και τον κόσμο των πνευμάτων είναι πολύ ανοιχτή. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επικοινωνούν με τους δαίμονες.

Τώρα όσον αφορά την ημερομηνία 21-22 Μαρτίου: η Θεά Ostara (Ishtar), για αυτούς "Πάσχα" το όνομά της - η 21η Μαρτίου είναι μια από τις νύχτες ανθρωποθυσίας των Illuminati.

Το Πάσχα είναι μια μετατοπιζόμενη ημερομηνία σύμφωνα με την κοινή πρακτική της αστρολογίας. Εορτάζεται την πρώτη Κυριακή μετά το πρώτο νέο φεγγάρι μετά την Ostara. 

Η ημερομηνία αυτή δεν έχει επίσης τίποτα να κάνει με την ανάσταση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού! Αντίθετα, τη μέρα αυτή στην παγανιστική παράδοση γιορτάζεται η επιστροφή της Σεμίραμις σε μετενσαρκωμένη μορφή της θεάς άνοιξης. Οι ειδωλολάτρες έχουν ακόμη ένα ισοδύναμο και για την δική μας Μεγάλη Παρασκευή! 

Είναι η "Μεγάλη Παρασκευή", και ιστορικά έχει προγραμματιστεί να είναι το τρίτο πλήρες φεγγάρι από την αρχή του έτους. Από το πάντρεμα του Πάσχα των παγανιστών στην ανάσταση του Ιησού, η Μεγάλη Παρασκευή είναι μόνιμα την Παρασκευή πριν από το Πάσχα.

Τα Βαβυλωνιακά Μυστήρια, είναι το πιο ελεεινό ειδωλολατρικό σύστημα που εφευρέθηκε ποτέ από τον Σατανά!
atheatignosi

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις